Care este procedura

Plata unei consultații se face în avans. După ce ai plătit te rog să mă anunți printr-un email, pentru a procesa comanda ta.

Plata cu cardul

Pentru consultații se poate plăti direct cu cardul, folosind serviciul PayPal. Pentru aceasta va trebui să ai un cont deschis la www.paypal.com, și desigur un card valabil Visa, MasterCard, Discover sau American Express. Nu trebuie să ai un card în valută, deoarece PayPal convertește totalul plății din dolari în lei.

Cât trebuie să aștepți

În general vei primi interpretarea în maxim o săptămână din momentul efectuării plății. Dacă din anumite motive (volumul mare de lucru, sunt plecat din oraș, sau sunt în concediu etc) nu pot trimite analiza în acest timp, te voi anunța printr-un email. În cazul unei întrebări pentru astrologia orară sau tarot, timpul de răspuns este de maxim 3 zile.

Dacă ai greșit datele de naștere

Dacă îți dai seama că ai greșit și ai transmis niște date incorecte, te rog să mă contactezi cât mai curând. Dacă nu am început să lucrez încă la interpretarea ta, atunci nu este nici o problemă. Dacă însă din nefericire interpretarea este realizată, atunci nu am cum să repar greșeala. Transmiterea unor date corecte este în întregime responsabilitatea ta, de aceea te rog să verifici de două ori înainte de a face comanda.

Cum primești analiza

Analiza astrologică o vei primi pe email, în format word. De aceea este foarte important ca adresa de email ce o furnizezi să fie corectă.

Dacă ai neclarități sau întrebări suplimentare

După ce primești interpretarea, îți voi răspunde prin email la toate întrebările pe care le ai.

Despre servicii telefonice

Nu ofer servicii telefonice, pe yahoo messenger, skype sau alt software de comunicare la distanță. Consider că este în interesul tău de a avea un document scris, pe care îl poți revedea oricând, decât o convorbire pe care după jumătate de oră deja ai uitat-o.

Alte întrebări

Dacă ai o întrebare despre serviciile mele, ce nu-și găsește răspunsul aici, îmi poți scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..