Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AVION (zbori cu el): vor urma bucurii marunte dar importante.

BARZA (in zbor): detasare, liniste, evolutie spirituala.

COCOR (in zbor): dorinte de marire, de realizare; nevoie de independenta, de libertate, dorinta de a evada din cotidian, de a scapa de constrangeri. Prietenii te vor ajuta intr-o afacere complicata.

RATA (in zbor): folosesti perfect ratiunea si logica pentru a depasi impasul actual; ai solutii inteligente de a iesi din impas.

VULTUR (in zbor, pe cer, deasupra capului): pericol de a fi atacat de persoane cu mai multa putere, ai concurenti puternici, lupta cu rivalii va fi acerba, fii pregatit oricand de un posibil atac.

ZBOR: nevoie de libertate de actiune, de expresie, de gandire, orice alt tip de independenta, in functie de atmosfera generala a visului, dorinta de a depasi orice limita, curaj, indrazneala, initiativa, asumarea riscurilor, dorinta de a rupe regulile si restrictiile, dorinta de suprematie si dominare, complex de superiortate, incredere in fortele proprii, supra-estimare, ambitii personale. Implinirea viselor personale, evolutie a personalitatii prin revelatii personale sau cu ajutorul unui maestru.

ZBOR (senzatie neplacuta, cu teama de cadere): avertisment cu privire la inaltimea mult prea mare a telurilor tale, idealism periculos, neincredere in propria persoana, sub-estimarea fortelor, risc de dezamagiri, lipsa oricarei perspective, stres, teama de viitor, deznadejde, pesimism, sentimentul ca faci un lucru doar pentru placul altuia, te simti obligat sa faci ceva.

ZBOR (fara griji si fara teama): multumire, perioada buna a vietii, optimism, capacitatea de a te lasa in voia sortii, cu incredere absoluta in viitor.

ZBOR (tu zbori): noroc si viata lunga.

ZBOR (te inalti): onoruri si marire.

ZBOR (zbori in jos): avere, bogatie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole