Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AVION (aterizare):

CARARE (care se pierde in zare): deruta, dezorientare, nesiguranta, nu stii daca esti pe drumul cel bun.

CAZARE (cauti): cautarea unor noi oportunitati, dorinta de schimbare, nemultumire cu ceea ce faci sau unde te afli.

CAZARMA: restrictii, constrangeri, libertate limitata, disciplina impusa, blocaj, represiune, timiditate, lipsa initiativei si a curajului, supunere.

CEZARIANA: lipsa mijloacelor de a pune in practica un proiect important, piedici, solutii salvatoare, dar dificile si riscante si cu urmari neplacute; iesire din impas printr-o actiune de ultim moment. Risc major pentru atingerea unui scop, solutii dificile si greu de pus in aplicare, relatie sentimentala ce va trebui sa treaca prin multe pentru a rezista.

MAZARE : boala; te va durea burta.

ZAR: norocul tau depinde de apropiati.

ZARURI: vizeaza capacitatea individului de a lua decizii, modul in care se implica intr-o actiune, se cere fermitate, hotarare, curaj, asumarea riscurilor, arata ca te bazezi pe hazard, forta intamplarii e mai mare decat forta proprie, a te lasa in mainile destinului, descrie probleme cu mai multe fatete de abordare, din care toate sunt nesigure sau riscante, sentimentul ca nu mai e nimic de facut, ca lucrurile sunt deja hotarate. Scapi teafar dintr-un necaz.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole