Sărbători fericite! Vă doresc multă sănătate, fericire și bucurii alături de cei dragi!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
ALBA CA ZAPADA (esti tu, sau vorbesti cu ea): invidie din partea altor persoane, cel mai adesea femei, dar sunteti sprijinita de prieteni de nadejde.

ALBA CA ZAPADA (o privesti): invidie, calomnie, ura, barfa, incercarea de a-i face un rau cuiva.

BULGARE (de zapada): amintiri, retragerea in sine, pesism, dorinta de distractie.

NOIAN (de zapada): belsug.

ZAPADA: emotii reprimate sau neexprimate, nevoia de a gandi obiectiv si rational, fara implicare emotionala, auto-cenzura, reprimari, frustrari, teama de a-ti recunoaste propriile emotii, racirea sentimentelor, distantare, indiferenta, detasare, capacitatea de a intelegere ceva la rece. Fericire dupa o perioada lunga de tristete si asteptare incordata. E semn ca vei calatori in strainatate, poate fi si semn de schimbare a locuintei.

ZAPADA (care acopera totul): ascunderea propriei emotivitati in spatele unei masti de indiferenta si fermitate, slabiciuni nerecunoscute, teama de a-ti deschide sufletul, teama de a fi jignit sau ranit, auto-aparare, detasare.

ZAPADA (curata): nevinovatie, inocenta, puritate, liniste, pace, adevar, relaxare, emotii pozitive, dar tinute sub control.

ZAPADA (nou asternuta si necalcata): noi inceputuri, o noua cale de a vedea lucrurile, corectitudine, capacitatea de a juca cinstit.

ZAPADA (murdara): vinovatie, incorectitudine, emotii negative, sentimente extreme.

ZAPADA (topita): slabiciune, incapacitatea de a-ti mentine pozitia, capricii, mila, caracter slab, buna-vointa, a trece cu vederea.

ZAPADA (urme in ea): amintiri negative, capacitatea de invata din lectiile trecutului, a invata din greseli, efecte neplacute ale trecutului, inchidere la nivel emotional din cauza unor suferinte din trecut, suspiciune, prudenta in plan sentimental (sentimentul celui care s-a mai fript o data).

ZAPADA (ninge): vesti bune.
Cărți interesante

Cum să îți educi Egoul Negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Articole