Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CUNOASTE (pe cineva din vis): aspecte legate de lucruri familiale, obisnuite, cunoscute. Nevoie de ajutor, prieteni gresit alesi, intuitie si ascultarea intuitiei, dezvoltarea emisferei drepte a creierului ce se ocupa de partea intuitiva si de perceptie fina a realitatii, veste.

A NU CREDE (in vis): scepticism, cautarea unor raspunsuri.

A NU CUNOASTE (pe cineva din vis): nevoia de a acumula noi cunostinte, experienta, informatii; lipsa de mojloace pentru a pune in practica un priect; limite, teama de incapacitate.

A VISA (totul in gri): melancolie care poate degenera in depresie, plictiseala, nepasare, delasare.

AFARA (in vis): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat direct, evenimente straine de tine, dar de care vei auzi de la altii.

BUNICI (morti dar apar in vis): nevoie de protectie, de afecstiune, de atentie.

EU (te visezi pe tine): modul in care te vezi pe tine insuti, detasare si viziunea obiectiva si nealterata de complexe si emotii asupra ta si a ceea ce reprezinti tu, cu defecte si calitati, lucruri la tine care trebuie rezolvate.

FRATE (visezi fratele tau): necesitatea de a te exprima fata de el sau dorinta lui de a se exprima fata de tine.

FRATE (visezi fratele pe care nu-l ai): relatii de prietenie foarte stransa, sentimente platonice, parteneriate sociale, ajutor venit din partea familiei; alter-ego-ul tau.

GANDACI (visezi): necaz mare, belea.

MAMA (in realitate nu esti mama, ci doar in vis): responsabilitati, nevoia de a va implica intr-o situatie, afectivitate sporita.

MARE (ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare): repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

REVISTA: ai nevoie de mai multa relaxare, de divertisment, iti lipsesc momentele de detasare de problemele cotidiene; ai nevoie de un hobby si de mai mult timp pentru placerea ta.

VIS (visezi ca visezi): iluziile proprii, visele tale cele mai ascunse, tainele vietii tale, pe care nu le stie nimeni, lucrurile pe care nu vrei sa le stie nimeni, a doua ta identitate, contactul tau cu cealalta fateta a personalitatii tale.

VISCOL:

VISINE : necazuri mari.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole