Cărți de Tarot la un preț bun!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A AUZI (usa ce scartaie): urmeaza certuri sau confruntari pe care este bine sa le eviti, caci nu-ti aduc nici un folos.

A BATE (la usa): incercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea terenului inainte de a lua o decizie.

A BATE (la usa): o incercare timida de a patrunde in miezul unei probleme sau de a interactiona cu cineva dar teama este o mare piedica in realizarea multor dorinte.

A DESCHIDE (o usa, o cutie): implicare, actiune, initiativa, spirit intreprinzator, entuziasm, posibilitatea de a da nastere unor schimbari favorabile, lasi sentimentele sa te invaluie, elimini blocajele, un nou inceput.

A IESI (pe usa sau de undeva): incheierea contienta a unei etape, a unei relatii, un sfarsit si un nou inceput.

BERBEC (de spart usa): atac, jignire, pericol, cucerire, victorie impotriva piedicilor.

BROASCA (de usa): plan nou, musafiri, vizite, calatorii.

CAPUSA : un necunoscut iti aduce o veste rea.

CENUSA: distrugerea oricaror sperante, disperare, deznadejde, posibilitatea de a o lua de la capat, pornind de la ultimele ramasite ale planului anterior; pierderi sau lipsuri financiare, posibilitati materiale reduse; uitare, indiferenta, incaacitate de memorare, memorie slaba. Trecut ce trebuie ingropat, amintiri uitate si drum nou in viata, traume peste care constiinta a trecut si e pregatita pentru nou, posibile pierderi materiale sau distrugeri materiale. Esecuri, insucces financiar.

CRAPATURA (in zid, la usa): nereguli ce trebuie rezolvate; lacune; lipsuri; aspecte minore neglijate pana acum, dar care pot provoca mari probleme.

DEGETE (prinse un usa): piedici, esecuri, greseli, efort inutil.

DOLIU (asezi la usa): suferinta, teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de compatimire.

GRATII (la geam sau la usa): limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a incalca niste reguli, libertate limitata, complexe personale, autoobstructionare, limite impuse de unul singur, lipsa inspiratiei.

GUSA: rusine, neplaceri, mustrari de constiinta, ganduri negative, barfe si calomnii.

GUSA (tu ai): suparare mare si intristare profunda sau rusine.

IERUSALIM: dorinta de calatorie spirituala, necesitatea de a te apropia de adevar.

MANA (o prinzi in usa sau alta capcana): atentionare cu privire la riscurile implicate in actiunea visului, sentimentul ca nu mergi pe calea cea buna, teama de esec.

MASA (cu musama): ajutor nesincer cu risc de esec.

MATUSA : intristare si necaz.

OBLOANE (la geam sau la usa): castig.

PAPUSA: intruchiparea modului in care te vezi si te percepi pe tine insuti; nevoia de a acorda mai multa iubire propriei tale persoane, de a te ingriji mai mult de tine. Imaginatie. E bine, inseamna ca esti iubit.

TRUSA (medicala): calatorie apropiata.

URNA (de cenusa): atrage atentia asupra unor aspecte din trecut de care nu te poti detasa, urmarile unor actiuni de demult; amintiri pe care le pastrezi vii, dureri de demult, iubiri de alta data, trecut care te afecteaza negativ.

USA: indica planul relational, usile fiind simbolul persoanelor cu care intri in contact, deci atatea usi sunt deschise sau inchise, in functie de numarul de cunostinte din anturajul tau.

USA (deschisa): cai de acces la o solutie, posibilitati de a rezolva o problema, esti liber sa mergi acolo unde doresti, nimic nu te opreste; libertate totala de decizie; capacitatea de a-ti decide singur viitorul; sanse, oportunitati, ocazii bune.

USA (inchisa): nu lasi pe nimeni sa intre in viata ta, nevoie de intimitate; singuratate, izolare, te simti parasit, refuzat, dat la o parte.

USA (se inchide): vei avea o mica paguba.

USA (se deschide): vei primi in curand musafiri.
Cărți interesante

Mesaje de la Maeștrii Ascensionați. O misiune importantă: România – Vol. I

Maria Cristina Stroiny

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Articole