Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ALERGA (intr-o cursa): situatie conflictuala sau concurs de imprejurari, trebuie sa fii atent la adversarii sau concurentii tai.

A CASTIGA (o cursa): incredere in tine, dorinte de marire si de realizare personala.

BENZINA (scursa): risipa de energie, iti pierzi vremea cu lucruri inutile.

BURSA (la scoala): dorinta de afirmare, de a fi remarcat, de a iesi in evidenta, de a demonstra ceva fie parintilor fie altor persoane.

BURSUC: bosumflare, incapacitate de a comunica deschis cu cei din jur, sentiment de nesiguranta, suparare fara motiv.

CAL (de curse): initiativa, dorinta de realizare, implicare intr-o situatie concurentiala, cu gandul de a castiga; egoism; recompensa.

CLASA (de curs): dorinta de socializare, desprindere de probleme si renasterea copilului din tine, relationare si prietenii de suflet.

CURSA: intrecere, competitie, dorinta de a fi i centrul atentiei, adrenalina si implicare intr-un proiect pe echipe cu miza mare, te lupti cu tine insuti, donquijotism, te lupti cu ceea ce ti se pare a fi real dar nu este decat iluzie si himera.

URS (brun): atrage atentia asupra persoanelor cu autoritate in fata ta.

URS : cearta, barfa, calomnie.

URSA MARE : vei avea o calatorie placuta.

URSULET (de jucarie): atrage atentia asupra unor amintiri din copilarie, indica latura ta sensibila, copilul din tine, care are nevoie de ocrotire si atentie din partea celor dragi.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole