Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A STA (in genunchi): supunere, umilinta, compromis, sacrificiu, caracter slab, nevoia de a cere iertare sau de a-ti recunoaste greselile.

GENUNCHI: flexibilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarilor. Lipsa rigiditatii in gandire, vulnerabilitate emotionala, nevoia de exercitiu fizic, sedentarism periculos.

GENUNCHI (te lovesti): piedici, critici, necesitatea de a accepta unele constrangeri.

UNCHI: se poate referi la relatia ta cu o persoana de sex masculin din anturajul apropiat.

UNCHI (cu care esti in relatii bune in momentul de fata): te simti bine intre prietenii printre care te afli acum, ai o comunicare buna cu ei, te poti baza pe ei ca iti vor fi alaturi in cazul in care ai trece prin situatii mai dificile.

UNCHI (cu care nu esti in relatii bune): ar trebui sa cauti un mod mai bun de comunicare cu prietenii si cu familia, deoarece nu te simti tocmai in largul tau atunci cand ii ai alaturi, planul tau relational cu ei este plin de lipsuri.

UNCHI (care nu exista in realitate): mediul in care te afli acum nu este cel mai bun pentru tine, deoarece nu te poti intregra in el.

UNCHI (care nu exista in realitate): tanjesti la ceva anume din trecutul tau, o persoana care iti oferea sentimentul de apartenenta la un mediu intim.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole