Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ALBITURA (patata): neplaceri care strica tot cheful de a continua, piedici temporare, indiscretie, barfe, nereguli, secrete dezvaluite de prieteni falsi.

CALATORIE (pe apa agitata): schimbari neasteptate pe plan sentimental, nu neaparat favorabile.

CALATORIE (neasteptata): putere sau dobandirea unei averi insemnate.

CORABIE (pe o mare agitata): nemultumire sexuala, agitatie interioara si multi nervi adunati, frustrare sexuala si emotionala.

GHEATA (apa inghetata murdara): anxietate, deruta sentimentala, stres, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie.

GHEATA (apa inghetata curata): rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate.

GHEATA (apa inghetata): limitari in gandire, inadvertenta intre ceea ce simti si ceea ce faci, necesitatea de a proiecta sentimentul de iubire catre aproape, zgarcenia, inchidere in tine, neincredere in lumea din jur, lipsa de afectiune. E semn rau, de suparare si pierderi in afaceri.

INGHETATA: nevoia de a fi rasfatat, pofta culinara, asociere mentala cu un moment in care mancai inghetata si gandeai sau ai trait ceva ce ai vrea sa se repete.

MAMA (in realitate mama e divortata): insatisfactii emotionale, incapacitatea de a avea relatii bune cu ceilalti, lipsa unui sprijin, nevoia de a te descurca singur, independenta, situatii frustrante din trecut.

MARITATA (tu esti): vaduvie.

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.

MUSTATA: piedici minore ce fac dificila intelegerea unei anumite situatii in ansamblu. Viclenie, posibilitate de esec.

NASTURE (element de sine statator): banalitati, fleacuri, detalii neimportante carora le dai prea multa atentie, timp pierdut.

PANZA (patata): probleme in relationarea cu oamenii, lacrimi, neplaceri.

RANA (la vedere, netratata, sangeranda): aspecte care se cer reparate de urgenta, inainte de a deveni mai grave.

RANA (care urmeaza sa fie tratata, bandajata): ai descoperit unde este problema si stii ce ai de facut, esti pe cale sa depasesti impasul.

TATA: noroc








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole