Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BUTURUGA: ai grija cui impartasesti secretele, caci ceea ce spui poate sa fie indreptat impotriva ta.

BUTURUGA:

CHEIE (ruginita): traditionalism, conservatorism, teama de nou; te simti depasit, demodat, in urma; se cere o perioada de studiu sau acumulare de noi cunostinte pentru a te pune la curent cu noutatile. Cunoastere greoaie, avansez lent in ceea ce doresti sa faci.

FIER (vechi sau ruginit): slabiciune fizica, incapacitate de a actiona la timp, oportunitati ratate, oboseala, nevoie de recuperare si odihna, stare de sanatate precara.

METAL (ruginit): vei fi invidios.

RUG (cineva ars pe rug): senzatia ca ti se cere prea mult si nu mai poti oferi; esti coplesit de solicitarile prea mari ale societatii, nu mai faci fata situatiei; te sacrifici pentru o idee; esti un neinteles, dar continui sa-ti sustii parerile; nu renunta la visele tale indraznete, chiar daca par inaccesibile; lumea da vina pe tine pentru greseli pe care nu le-ai comis, dar esti capabil sa ti le asumi de dragul altora; nu-ti poti dovedi nevinovatia intr-o problema de care societatea te acuza; capacitatea de a te darui unei idei indraznete sau unui tel suprem.

RUG (arde): spor in afaceri.

RUGACIUNE: nu ai forta de a depasi un impas, si ai nevoie de ajutor; iti pui speranta in alte forte decat cele proprii; astepti pasiv o rezolvare, dar nu stii sa te lupti pentru ea; ti-e teama de viitor; nu esti sigur pe viata ta; crezi cu tarie intr-o rezolvare favorabila.

RUGACIUNE (tu faci): noroc in afaceri, sanatate.

RUGINA : multa osteneala.

STRUGURI : veste rea, lacrimi; dar si prosperitate.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole