Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








RUDE: descriu legatura ta cu planul relational apropiat, anturajul de zi cu zi, viata ta familiala sau sociala, in functie de contextul visului.

RUDE (cu care esti in relatii bune): relatii bune cu anturajul, te simti bine printre ai tai, ai o buna comunicare cu lumea, esti integrat in colectivul in care te-ai implicat; impacari, rezolvari in cazul unor relatii dificile.

RUDE (cu care nu esti in relatii bune): nu te simti bine printre ai tai, ceva lipseste pentru a avea o comunicare buna cu lumea, te simti singur, planul relational este defectuos; nu esti multumit de relatiile tale cu anturajul; riscul de a te certa cu cineva apropiat.

RUDE (pe care nu le cunosti): te afli intr-un mediu in care nu te poti integra, desi trebuie sa-l frecventezi in continuare; senzatia ca esti strain printre cunoscuti.

RUDE (pe care nu le-ai vazut demult sau care au murit): iti lipseste ceva din trecut, ceva ce-ti conferea sentimentul de apartenenta la un mediu intim; duci dorul unor perioade in care planul relational mergea mult mai bine.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole