Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ALBINA (roi): spirit de echipa, cooperare pentru un scop comun si cu multa munca, viata sociala bogata, implicare in actiuni profitabile.

CROITOR: dependenta de cei din jur, pricepere, daruire in ceea ce faci, traiesti dupa cum gandesti si creezi. Semn rau, de griji si de necazuri.

FURNICA (singura sau in musuroi): afaceri bune, economie, organizare, ordine, efort sustinut, capacitate de munca, energie, rezistenta la efort.

NOROI: blocaj, griji, lipsuri, incapacitatea de a inainta, te simti prins in capcana de unele probleme, instabilitate emotionala sau materiala, perioada dificila, lipsa de directie. Mustrari de constiinta, pareri de rau, stare emotionala proasta, acceptarea unor adevaruri despre tine.

PROIECTIL : vesti confuze.

ROI (de insecte care te inconjoara sau te ataca): esti agasat de prea multe aspecte minore, dar insistente; iritabilitate crescuta.

ROI (care zboara intr-o singura directie):

ROI (de albine): noroc si fericire.

TROICA (trasa de cal): vei avea necazuri.

TROITA : Semn rau, fereste-te de boala

USTUROI: protectie secreta.

USTUROI (mananci): te vei certa cu cineva apropiat.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole