Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MANCA (la restaurant): actiuni importante, de care depinde imaginea publica sau chiar cariera individului, recompense satisfacatoare, optimism.

RESTAURANT (se petrece actiunea): face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care are loc aici.

RESTAURANT (intri): apar ocazii de a iesi mai mult in lume; incepe o perioada plina de evenimente mondene; petreceri, nunti. distractii; doresti o viata mai plina in plan social; speri sa fii integrat intr-un grup de prieteni.

RESTAURANT (iesi): te simti exclus din viata sociala, nu te simti bine intr-un anumit grup de cunostinte, esti ignorat, nu ai timp de viata sociala; planul social e sarac in aceasta perioada.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

RESTAURANT: imbunatatirea imaginii personale, venituri suplimentare.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole