Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AVALANSA (prins de ea): riscuri, pericol iminent, dar cu sanse de redresare; vulnerabilitate emotionala.

BEC (aprins): ingeniozitate, creativitate, energie, entuziasm, idei si planuri noi, creativitate.

BRICHETA (aprinsa): speranta, vizita cuiva, surpriza.

CANDELA (aprinsa): nevoia de intimitate, izolare, singuratate, meditatie, timp doar pentru tine sau cei apropiati; fuga de ochii lumii; viata personala intensa.

CAPCANA (cu animal prins): castiguri sau rezultate partiale favorabile.

CAPCANA (esti prins): situatie dificila, din care iesi cu greu de unul singur, ai nevoie de ajutor.

CARBUNI (aprinsi): vei castiga bani buni.

CORABIE (cu pirati sau prinsa in furtuna): pericole; sentimentul ca poti gresi din clipa in clipa; teama de a infrunta pericolele; incertitudini, temeri profunde, complexe, inhibitii, impunerea de constrangeri de unul singur pentru a nu gresi.

CUPTOR (incins, cu foc aprins): evolutie rapida, mare entuziasm si pasiune, transformari bruste, initiativa, actiune, creativitate, abundenta de idei, originalitate, aglomeratie de evenimente; dragoste pasionala; dorinta de a uita, de a arunca amintiri vechi, chinuitoare. Vei afla o noutate placuta.

DEGETE (prinse un usa): piedici, esecuri, greseli, efort inutil.

FAR (aprins): nevoie de a primi un sfat, de a fi ghidat si calauzit intr-o problema emotionala; dorinta de a fi condus in permanenta de altcineva, personalitate slaba in fata persoanei iubite.

FLUTURE (prins): teama de a-ti pierde libertatea.

FURTUNA (esti prins descoperit): infruntarea pericolului, curajul de a-ti asuma responsabilitati.

LAMPA (aprinsa): noi sperante si planuri pentru viitorul indepartat. E semn bun, de noroc si marire.

LANTERNA (aprinsa): vei iesi cu bine din incurcaturi.

LUMANARE (aprinsa): nevoia de intimitate, izolare, singuratate, meditatie, timp doar pentru tine sau cei apropiati, fuga de ochii lumii, viata personala intensa, energie, incredere, speranta, actiune, initiativa, curaj, cautarea unui raspuns, analiza, aprofundare a unei probleme pentru a descoperi un adevar.

LUNA (aprinsa): marire, onoare.

PIPA (aprinsa): iti vei schimba locuinta.

PRINS (tu esti): stres, probleme profesionale, regrete, constiinta incarcata. Vei afla o stire trista.

REFLECTOR (aprins si indreptat intr-o directie): ti se atrage atentia ca trebuie sa te concentrezi mai mult asupra unui tel sau asupra unui detaliu din viata ta actuala, in functie de contextul visului.

TORTA (aprinsa): botez.

VALURI (esti acoperit sau prins de valuri): te-ai indragostit fara sa fii pregatit, esti implicat in probleme grave, stres major, neplaceri, stari emotionale nedorite, emotii fantastice.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole