Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CADEA (din pat): vei fi avansat in ierarhie, dar multe griji iti vor cadea pe cap.

A CARA (ceva in spate): rezistenta, eforturi, greutati, probleme.

A MERGE (in patru labe): insatisfactii, lipsuri, lipsa de perspectiva, supunere, compromis, ipocrizie, teama de urmari sau de pedeapsa, Vinovatie, umilire, supunere, sentimental si sexual ai nevoie sa fi subjugat.

A MERGE (cu spatele): nevoia de a trece in revista cursul unui eveniment de la inceput pana in prezent, incetinirea ritmului din cauza unor piedici sau a unor greseli, nevoia de a lua o pauza inainte de a continua o actiune, moment de recapitulare sau regenerare a resurselor.

A MERGE (schiopatand):

A OCUPA (un loc in spate): starea sufleteasca subreda, nu iti gasesti stabilitatea, in acest moment al vietii te afli intr-un con de umbra, intr-un impas emotional, financiar, sentimental.

A TE INTOARCE (cu spatele): indiferenta, refuz, neimplicare, neacceptare, situatii care nu te intereseaza, atitudine negativa, schimbare in rau.

A TE RIDICA (din pat): durere, boala.

ALBITURA (patata): neplaceri care strica tot cheful de a continua, piedici temporare, indiscretie, barfe, nereguli, secrete dezvaluite de prieteni falsi.

ANIMALE (patrupede): iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai.

ARC (rupt, la pat): disconfort, nemultumiri trecatoare in familie sau sanatate.

ASTERNUT (intins pe pat): relatie sentimentala satisfacatoare, fantezii sexuale.

ASTERNUT (patat sau murdar): ganduri rele, barfe, greseli comise.

BAGAJ (carat in spate): o serie de dificultati si corvoade, nevoia de a te distanta.

CAL (inaripat): inspiratie, imaginatie, trecerea de la o stare la alta, schimbare de atitudine, indrazneala, cutezanta, forta gandului, gandire pozitiva.

CRAPATURA (in zid, la usa): nereguli ce trebuie rezolvate; lacune; lipsuri; aspecte minore neglijate pana acum, dar care pot provoca mari probleme.

CRAPATURA: greseli, suferinte provocate fara sa intentionezi neaparat sa faci asta, umilire pentru a realiza un lucru, lipsuri sentimentale ce se pot agrava daca nu sunt constientizate si rezolvate.

FURNICA (cara ceva prea mare in spate): oboseala, extenuare fizica, nevoie de odihna, energie risipita.

GEANTA (mare, incapatoare):

INTEPATURA: critica, evidentiere a unei situatii importante, avertisment. Atentionare, grija fata de semeni.

LOC (gol, intre mai multe ocupate): asteptarea unor evenimente, sentimentul ca mai exista si alte variante in ceea ce faci, sociabilitate, dorinta de integrare, de implicare sau de acceptare intr-un mediu anume.

LOPATA : belsug.

OASE (de mort sau dezgropate): descoperirea unor raspunsuri, a unor marturii, efecte ale trecutului ce ies la iveala.

OCUPAT (ton la telefon sau loc): blocaje, piedici, incapacitatea de a inainta intr-o directie, pierdere de vreme cu alte detalii, stres.

OU (cu coaja sparta sau crapata): planuri instabile, directii fragile, posibile erori pe parcurs.

PANZA (patata): probleme in relationarea cu oamenii, lacrimi, neplaceri.

PAT: oboseala cronica, ti se pare ca tot ce faci nu aduce rezultatele scontate. Siguranta, conditii din ce in ce mai bune acasa.

PAT (stai in el): sentiment de saturatie, dorinta de a intelege ce vrei sa faci, ce iti place sa faci.

PAT (il faci): inchei socotelile cu cineva, iti pui ordine in viata profesionala si sentimentala, tu dictezi cum vrei sa evolueze viata ta.

PAT (zaci in el): ti se va intimpla ceva rau.

PAT (de dormit): vei avea un musafir.

PAT (frumos): avutie.

PAT (stricat): saracie, mizerie.

PATEFON (canta): veselie mare.

PATENT: situatie duala ce depinde de persoalitatea ta, ori incerci sa scoti ce e mai bun din lucrurile rele care ti se intampla ori te lasi coplesit de evenimentele negative si renunti sa inveti ceva din ceea ce ti se intampla. Semn ca vei fi consolat dupa un necaz.

PATINE: ai capacitatea de a evita multe situatii dificile, trebuie doar sa iti mai dezvolti aptitudinile de comunicare; manipularea situatiilor in favoare ta. Vei auzi niste barfe; mai poate insemna si calatorie placuta.

PATLAGELE (rosii): afaceri rodnice.

PATLAGELE (vinete): suparare.

PATRU (numar): stabilitate, sunt 4 puncte cardinale - orientare in spatiu, pragmatism si ratiune. Organizare, ordine, stabilitate, incredere, siguranta, precautie, rabdare, retragere, inchistare, izolare, inchidere in sine.

PATRUNJEL: semn de boala, nevoie de vitalizare si energizare, sentiment de grija si ocotire fata de cineva. O persoana apropiata se va imbolnavi.

RACHETA (vehicul spatial): afacerile vor aduce profituri. Ai curaj, indrazneste mai sus, spirit inovator, descopera ceva nou, nu accepta limitele impuse, mergi mai departe.

RAS (proaspat): vei avea necazuri.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

RUCSAC (purtat in spate, dar greu): perioada obositoare a vietii, greutati, stres, necazuri, trebuie sa te descurci singur in fata necazurilor; incapacitatea de a face fata stresului.

RUCSAC (purtat in spate, dar usor): te descurci foarte bine in fata greutatilor, stii sa iesi din impas, ai capacitatea si cunostintele necesare pentru a rezolva orice problema.

RUCSAC (nu e purtat in spate, face parte din decor): urmeaza o perioada dificila a vietii tale, te asteapta greutati.

RUFE (murdare, patate, mototolite, vechi, rupte): te simti vinovat de niste greseli; imagine publica stirbita; nu ai o impresie prea buna despre tine si despre viata ta intima; ai ceva de ascuns din viata ta intima; ti-e teama sa nu si se descopere unele greseli. Te asteapta eforturi mari.

SPATE: probleme sociale.

TIPAT: veste proasta, dar falsa.

TRIFOI (cu patru foi): cei din jur te privesc cu bunavointa.

ZID (esti in spatele lui): cenzura, reprimarea personalitatii, frustrari, incapacitatea de a actiona, lipsa de orizont, neincredere, mari piedici, inchistare, rigiditate, timiditate, izolare, restrictii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole