Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ONORA (esti onorat): trai vesel, inaintare.

A ONORA (tu ii onorezi pe altii): supunere si umilire.

AMFORA: suplete, frumusete; agilitate, tinerete, sanatate, spirit sportiv. Vestea pe care o astepti demult, va sosi.

ANCORA: economie, nu irosi bani si energie pe lucruri inutile; stabilitate; securitate; nevoie de a te stabili intr-un loc sigur prin casatorie, loc de munca, relatie sentimentala. Te legi cu toata puterea de o relatie instabila, nu vrei sa renunti la situatiile sau persoanele care te fac nefericit sau iti aduc deservicii

ANCORA (infipta in nisip): ceva te tine legat, senzatia de blocaj, de a fi prins intr-o capcana, din care nu mai poti iesi; probleme financiare care te tin pe loc.

ANCORA (nemiscata): planurile pe care ti le-ai facut sunt zadarnice si irealizabile; fereste-te de apa, caci iti va provoca necazuri.

ANCORA (ce poti sa o ridici): sperantele ti se vor indeplini.

ATA (colorata): atmosfera de lucru placuta, cu numeroase momente de relaxare.

AURORA (vazand-o cu sentiment de bucurie): pace interioara, bucurie, iluminare spirituala; dispozitie buna.

AURORA (vazand-o cu sentimente de teama sau tristete): avertisment sa te intorci la valorile spirituale ale vietii, catre religie si Dumnezeu.

AURORA: bucurie, puritate interioara, calitati exceptionale, sufletul iti atrage atentia ca trebuie sa te si bucuri din cand in cand de ceea ce iti ofera universul.

AURORA DIMINETII : nu e bine sa o visezi. E semn de intristare.

BARIERA (coborata): piedici care se vor inlatura cu greu, progres lent; rasturnarea proiectelor.

BATISTA (colorata): veste proasta, sentiment de nefericire, te simti neinteles.

BEC (colorat): imaginatie bogata, idei neconventionale, originalitate.

BILA (colorata): veselie, nestatornicie, distractii.

BROASCA (oracaie): desfrau.

CER (innorat): griji, probleme, dificultati.

CIORAPI (femeiesti): senzualitate, instinct erotic dezvoltat, placeri sentimentale, atractie fizica, pasiune, tentatii, ispite erotice.

CIORAPI (cu firul dus): probleme in plan sentimental, marginalizare, concurenta, rivalitate pe plan sentimental, complex de inferioritate, nevoia de a face schimbari in plan relational; necesitatea de a recurge la schimbari de aspect exterior pentru a recapata increderea de sine.

CIORAPI (negri): nemultumiri, dezamagiri, teama de a pierde ceva de pret; teama de a fi parasit.

CIORAPI (barbatesti):

CIORAPI (ii incalti): liniste si zile senine; daca ii cumperi, vei primi o rasplata neasteptata

CIORAPI (ii cumperi): vei primi o rasplata neasteptata.

COPAC (desfrunzit, uscat, fragil, taiat, doborat): stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

CORABIE (pe apa): evolutie lenta, nesigura, instabila; emotivitate sporita, teama de actiona, dar esti constient ca trebuie sa infrunti greutatile si necunoscutul.

CORABIE (in port): teama de a actiona; liniste aparenta; izolare, neimplicare; distantare, dorinta de a sta deoparte; timiditate, cu teama de a infrunta greutatile.

CORABIE (cu pirati sau prinsa in furtuna): pericole; sentimentul ca poti gresi din clipa in clipa; teama de a infrunta pericolele; incertitudini, temeri profunde, complexe, inhibitii, impunerea de constrangeri de unul singur pentru a nu gresi.

CORABIE (in deriva, abandonata sau parasita): deruta, dezorientare, izolare, tendinta de a-ti face rau singur, sentimentul ca esti parasit, abandonat, uitat, marginalizat, dispretuit, neapreciat de catre ceilalalti, si mai ales de catre prieteni si persoane apropiate.

CORABIE (naufragiu): mari probleme pe plan emotional, suprasolicitare nervoasa, stres, emotivitate, zbucium sufletesc, neintelegeri in cuplu sau in relatiile cu cei dragi; depresie, pesimism, ganduri negative, disperare, neincredere in viitor.

CORABIE: calatorie, un nou inceput, posibila plecare in strainatate, evadare, nesiguranta emotionala si insecuritate, sentimentul ca aventuri multe te asteapta altundeva decat acolo unde esti, speranta dar si actiune irationala si impulsiva. Vei primi vesti, dar neinteresante.

CORABIE (pe o mare agitata): nemultumire sexuala, agitatie interioara si multi nervi adunati, frustrare sexuala si emotionala.

CREION (colorat): imaginatie bogata, inspiratie, dar rezultate superficiale.

DANS (popular, hora, sarba): libertate deplina de miscare si exprimare, fara a mai tine cont de restrictii si reguli; independenta, rupere de orice tipar.

DECORATIE: apreciere si respect, dorinta de a fi in centrul atentiei, visul de a fi apreciat chiar daca pentru asta vei sacrifica ceva.

DECORATIE (primesti): vei avea parte de multa munca, bucurii, onoruri.

FLORARIE: romantism, dorinta de a te deschide sentimental fata de persoana iubita, iubesti sa iubesti, sensibilitate.

FLORI (colorate): veselie, tinerete, sanatate, energie.

FOAIE (colorata): voiosie, sperante si ambitii de viitor realiste si realizabile.

GAURA (in ciorap sau haina): imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine. E semn rau, de suparare.

HAINE (colorate): incredere in viitor, originalitate, veselie, simpatie, amicitie, distractie, amuzament; viziune originala, schimbare.

HEMORAGIE: ai gandit rau despre cineva, situatii dificile, frici, anxietate care pot cauza boli, suferinta.

HORA: perioada de initiere, de acumulare de informatii si cunostinte, experiente noi de viata.

LABORATOR: nevoia de a experimenta, de a incerca noi variante inainte de finalizarea unei situatii, fragilitate, vulnerabilitate, hipersensibilitate, incapacitate de adaptare, lipsa de rezistenta la vicisitudini si greutati, cautarea unei solutii salvatoare, nevoie de cercetare profunda a unei situatii, analiza.

LABORATOR (are instrumente si te afli in el): munca insotita de rasplata.

LIVADA (desfrunzita, uscata, taiata, doborata): vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

MAR (copt sau colorat frumos): simt artistic si estetic, nevoia de a crea o imagine mai buna rezultatelor proprii.

MORAR : prietenie.

NORA (tu esti): neincredere in tine, dorul de mama.

NORA (tu ai): frustrari ale trecutului, bucurie si belsug.

OMOR (tu esti omorat): e bine.

ORA (12 noaptea): atrage atentia asupra unei actiuni abia la inceput, planuri incipiente, sperante, optimism.

ORA (intre orele 1 si 6): pasivitate, incapacitatea de a actiona in vreun fel, piedici, dezinformare, cunoastere deficitara a elementelor unei situatii, cautarea unei directii la nivel teoretic deocamdata, nevoia de a micsora ritmul, de a medita profund asupra cailor de evolutie a unei situatii, totul e la nivelul de informare sau tatonare. Stare de expectativa, odihna psihica, reculegere, rezistenta redusa la efort.

ORA (7 dimineata): stimulare, nevoie de implicare, obligatia de a-ti asuma responsabilitati, inceputul sau pregatirea unor actiuni, punerea in practica a unor idei.

ORA (intre orele 8 si 17): plaseaza contextul actiunilor in plan social si profesional, in relatie cu colegii, colaboratorii, superiorii, oficialitatile.

ORA (12 la pranz): nevoie de micsorare a ritmului, de recuperare a energiei, pauza, nevoie de odihna.

ORA (intre orele 5 si 7): plaseaza contextul actiunilor in plan social in privinta relatiilor extra-profesionale, cunostinte, prieteni, vecini.

ORA (intre orele 19 si 22): plaseaza contextul actiunilor in plan familial sau intimi; familie, parinti, copii, prieteni intimi.

ORA (orele 23): nevoie de a finaliza sau de a lasa unele lucruri pe mai tarziu.

ORA (intre orele 11 si 12): limita de timp, nevoia de a actiona de urgenta, ultimatum, obligativitate, avertisment.

ORA (intre orele 7 si 10): realizarea la nivel mental a unor lucruri, planificare, strategie, conturarea unui scop.

ORA (intre orele 10 si 14): actionare in vederea atingerii scopului, energie vitala mare,preocupari si cautare interioara, realizari si energie psihica, creare, materializare.

ORA (intre orele 14 si 16): visare, sperante, retragere (in functie si de anotimp si de mersul soarelui).

ORA (intre orele 16 si 20): proiectarea unor scopuri, dorinta de materializare, socializare si incheierea a ceva, trecerea spre altceva ( apunerea soarelui).

ORA (intre orele 20 si 24): meditatie si relaxare.

ORAS: element ce descrie planul social. Dorinta de realizare profesionala, mirajul maretiei, ascensiunea catre abundenta materiala, rezistenta la stres psihic, dorinta de libertate; totul depinde de sentimentul resimtit; poate insemna in functie de acesta singuratate, teama de asumare a unor responsabilitati, dorinta de a te deschide spre noi orizonturi si lumi noi, nevoia de a cunoaste oameni noi, de a schimba ceva in viata ta.

ORAS (mic): orizonturi limitate, frustrari, incapacitate de realizare, blocaj, incapacitate de exprimare a propriilor opinii sau talente, cenzura.

ORAS (necunoscut sau ratacit intr-un oras): deruta, singuratate, teama de a intra in contact cu lumea, izolare, eschivare, blocaje de comunicare, retragere in propria carapace.

ORAS (ajungi sau intri in el): noi cunostinte, perspective noi in plan relational, sociabilitate, comunicativitate.

ORAS (pleci din el): inadaptabilitate, incapacitatea de a te integra intr-un grup, marginalizare, sentiment de non-apartenenta la un anumit mediu, fuga de lume, izolare.

ORAS (pleci spre el sau te muti in alt oras): nevoie de a schimba o anumita atitudine in modul tau de a interactiona, modificari profunde de mentalitate, schimbarea opiniilor despre anumite personaje din anturaj, noi cunostinte, teama de necunoscut.

ORAS (mergi prin el): sociabilitate, dorinta de a intra in contact cu lumea, de face noi cunostinte, comunicativitate, curiozitate, interes pentru viata sociala, placerea de a intra in contact cu lumea.

ORAS (in centrul lui): atrage atentia asupra celei mai importante relatii din viata ta, careia ii acorzi cea mai mare importanta in momentul respectiv

ORAS (mare): calatorie cu folos.

OU (colorat): planuri indraznete, originalitate, creativitate, simt artistic.

RATACIT (intr-un oras, intr-o padure): treci printr-o perioada de mare deruta, nu ai parte de certitudine in viata de zi cu zi, sunt multe aspecte necunoscute, lipsa de orizont, de speranta sau de siguranta, cauti o solutie, dar pe care deocamdata nu o gasesti.

SANGE (al altora): dusmanii te pandesc din umbra si iti vaneaza greselile, nu impartasi secrete.

SORA : fericire.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole