Cărți de Tarot la un preț bun!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A CULEGE (obiecte in dezordine): nevoie de rigoare, ordine, disciplina; punerea la punct a propriei vieti.

A LEGA (niste obiecte): va doriti foarte mult o colaborare ce este pe cale sa se concretizeze.

ABUNDENTA (un singur obiect): esti lipsit de energie, oboseala.

ARAMA (obiecte): superficialitate, inselaciune, om cu doua fete; atentie la prieteni falsi; evenimente din trecut care ies la lumina.

CRISTAL (obiecte): claritate, limpezime, concentrare, putere de intelegere a situatiilor in care te afli, discutii clarificatoare sau justificatoare; sinceritate, transparenta totala, corectitudine.

DEDESUBT (aflandu-te sub un obiect, loc sau pozitie): inferioritate, dezavantaj, lipsa unor atuuri in fata altora, sanse in minus de a castiga intr-o confruntare, neincredere in fortele proprii, sperante pierdute, pesimism.

INMORMANTARE (a unui om mort sau a unui obiect): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.desfasurare.

LIPSA (obiecte):

LUMINA (obiecte, persoane sau locuri luminate): simbolul vietii constiente, a aspectelor deja cunoscute in viata personala, incredere in viitor, speranta, noi perspective, optimism, gasirea unei solutii, curajul de a merge mai departe, aflarea adevarului sau a unui raspuns, sinceritate, intelegerea unei situatii, acceptarea realitatii, acumulare de informatii si cunostinte, invatare, atentionare; slaba sau neclara) aflarea partiala a unei solutii sau a unui raspuns, neclaritate, stare de confuzie.

MARMURA (obiecte din marmura): respect, politete, diplomatie, detasare, admiratie, idolatrie.

OBIECT (gol): superficialitate, lipsa analizelor profunde, slabiciune fizica.

OBIECT: in functie de obiectul visat si de sentimentul asociat lui, sentimente ascunse care ies la iveala, emotii de care nu erai constient.

OBIECTE (apropiate): elemente de context ce vizeaza evenimente sau lucruri din imediata apropiere, accesibile, obisnuite, familiale, cotidiene.

OBIECTE (indepartate): evenimente sau lucruri intangibile, catre care tinzi, tanjesti sau pe care le doresti.

OBIECTE (de care te apropii): evenimente sau lucruri care iti atrag atentia, care ti se par interesante, de care ai dori sa le aprofundezi, pe care ai dori sa le infrunti.

OBIECTE (de care te indepartezi): evenimente sau lucruri care iti provoaca teama, pe care le respingi, pe care nu le accepti, pe care nu vrei sa le recunosti.

OBIECTE (din os): rezultate concrete ale unor proiecte bine gandite, durabilitate, seriozitate.

VECHI (obiecte): experienta de viata, cunostinte acumulate anterior, bagajul tau intelectual sau mental, trecutul tau, aspecte deja cunoscute, amintiri; elemente de context care plaseaza actiunea visului in evenimente de demult.
Cărți interesante

Meditații pentru vindecare și ascensiune spirituală

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Articole