Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A HRANI (animale sau oameni): altruism, sentimental ca nu faci destule lucruri pentru cei de langa tine, mila, mustrari de constiinta fata de cineva pe care nu l-ai ajutat in trecut.

A HRANI (oameni): vei auzi o veste placuta.

BAZIN (plin cu oameni): armonie cu ceilalti, integrare intr-un grup.

NUME (de oameni): trebuie cautate legaturile cu persoanele care poarta acele nume, daca sunt cunoscute, rolul lor in viata individului indicand un punct ce se cere analizat cu atentie; trebuie verificat si termenul ce descrie relatia cu persoana respectiva. Fiecare nume este asociat cu o persoana care te va indruma in viata (poate chiar fara sa stii) sau care are o legatura speciala cu tine, care te va influenta intr-un anume fel sau altul. Numele inseamna energie si poate insemna ori ca cineva cu acel nume se gandeste la tine sau tu te gandesti la el sau ea. Asociere mentala intre un nume receptat in trecutul apropiat si anumite persoane pe care le-ai vazut tot in aceasta perioada de timp.

OAMENI: o problema, o teama sau o speranta poate lua chipul unor persoane, cunoscute sau necunoscute. Acesti oameni reprezinta o trasatura a propriei tale personalitati. In functie de actiunile, cuvintele, aspectul acestor oameni, poti interpreta laturi ale propriei tale individualitati. Iti spun ceva despre tine, despre ceea ce gandesti si simti, colaborare si comunicare cu rezultate pozitive, toleranta, oglinda a ceea ce esti tu si a modului in care te comporti. Semn rau de intristare si durere.

OAMENI (cunoscuti): cauta relatia care ii reprezinta; rude, colegi etc, deci rolul pe care acestia il joaca in viata ta.

OAMENI (straini): ei pot reprezenta diferite laturi ascunse ale propriei personalitati, in functie de rolul pe care il joaca in vis.

OAMENI (te judeca): in realitate si tu judeci pe altii.

OAMENI (te insotesc): veste placuta.

OAMENI (ologi sau schiopi): neincredere.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole