Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DESCOPERI (ceva nou, ceva necunoscut, un teritoriu, o inventi): implicare, actiune, initiativa, spirit intreprinzator, entuziasm, posibilitatea de a da nastere unor schimbari favorabile, nou inceput, adevaruri iesite la iveala, curajul de a infrunta realitatea.

A GASI (ceva nou):

A INVATA (ceva nou): necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat, cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din intelepciunea altora, dorinta de perfectionare, ascultare, supunere, necesitatea de a acumula noi cunostinte inainte de a-ti atinge scopurile.

AN (nou): sarbatoare, bucurie, moment al bilantului, final de etapa; revederea tuturor datelor unei situatii.

CASA (noua): idila amoroasa.

DESCOPERIRE (ai descoperit ceva nou): inseamna ca ti-ai vazut o alta latura a ta de care nu erai constient.

MASINA (noua): relatii noi, abia la inceput.

MOBILA (schimbata sau noua): acumulare de noi cunostinte, specializare intr-un domeniu nou, noi orizonturi intelectuale. Schimbare pe plan sentimental, nu neaparat a partenerului ci a intimitatii din cadrul relatiei, nevoie de stabilitate, de certitudini

NOU:

NOU NASCUT:

NOUA (numar): evolutie, schimbare, intuitie, 9 luni de sarcina - initiere, invatarea lectiilor, atinerea unui nivel inalt de iluminare. Altruism, idealism, pasiune, emotivitate, credulitate, afectiune, simtul datoriei, munca eficienta, lipsa de spirit practic, individualism, cerc restrans, legaturi puternice cu cei apropiati, simtul puternic al proprietatii.

NOUTATE (lucru nou): inceputuri, perspective, posibile schimbari, sperante, necesitatea de a modifica ceva.

PALARIE (noua): te asteapta necazuri.

PANOU (cu afise): cearta in familie.

ROCHIE (frumoasa, eleganta, curata, noua, de gala): imaginea pe care o lasi in societate este pozitiva, luminoasa, optimista; reputatie foarte buna; esti vazut cu ochi buni.

ZAPADA (nou asternuta si necalcata): noi inceputuri, o noua cale de a vedea lucrurile, corectitudine, capacitatea de a juca cinstit.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole