Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A IMPRUMUTA (cuiva): altruism, sprijin, sfaturi, intelegere, compasiune, generozitate. Asumarea unor riscuri, naivitate si incredere prea mare.

A IMPRUMUTA (de la cineva): nevoia de a primi sprijin, nevoie de compasiune, te compromiti, posibila cearta, conflict.

A TE MUTA: trebuie sa schimbi ceva in modul de a gandi. Ceva important se va schimba in viata ta.

BIBLIOTECA (imprumutand carti): necesitatea de a urma un curs sau de a apela la cunostintele altora; recunoasterea limitelor personale.

CADAVRU (mutilat): trauma, mare zbucium emotional, emotii, griji, necazuri, teama, vesti proaste.

CAPITALA (doresti sa te muti in ea): planuri marete, cautarea unui drum mai bun, te simti limitat, marginalizat, nevoie de o mai mare libertate de expresie si de miscare.

IMPRUMUT (ceri): esti blocat intr-o situatie dificila, esti dezorientat si ai nevoie de un sfat; situatia devine descurajanta pentru tine, de aceea e nevoie sa apelezi la o persoana cu mai multa experienta care te poate ajuta in rezolvarea problemei.

MAIMUTA: istetime, spirit descurcaret, veselie, energie, optimism, distractie, neatentie, pripeala, graba, repeziciune, gafe, prezenta de spirit, capacitatea de a invata de la altii, nevoia unui exemplu, probleme sau situatii privite de la originea lor, nevoia de a urma niste sfaturi de la persoane cu mai multa experienta. Vei fi inselat, nu te bizui pe noroc.

MAIMUTA (in cusca): lipsa sau reprimarea celor de mai sus, frustrari, oprelisti, discpilina impusa, rigiditate.

MUT: incapacitate de auto-exprimare, timiditate, frica de a-ti asuma propriile opinii, admiratie, respect, izolare. Dorinta de a te manifesta, exterioriza, de a spune ceva, nevoia de a vorbi cu cineva, timiditate excesiva, sentiment de inferioritate si posibil de culpa.

MUTARE: nevoie de schimbare, nevoia unui nou inceput, noi alternative, dorinta de a aduce ceva nou in viata de zi cu zi.

MUTILAT (tu esti): noroc in dragoste.

ORAS (pleci spre el sau te muti in alt oras): nevoie de a schimba o anumita atitudine in modul tau de a interactiona, modificari profunde de mentalitate, schimbarea opiniilor despre anumite personaje din anturaj, noi cunostinte, teama de necunoscut.
Cărți interesante

Expansiunea conștiinței

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole