Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MERGE (la inmormantare): esec, insuratoare tarzie, nefericire pentru un prieten.

CRUCE (de mormant): aspecte legate de lucruri importante in viata, de un final de etapa, o schimbare; indecizie, teama.

INMORMANTARE (a unui om mort sau a unui obiect): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.desfasurare.

INMORMANTARE (a unei persoane vii): mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii in desfasurare.

INMORMANTARE (te duci): moartea unor stereotipii, a unor energii vechi, inlocuirea vechiului cu nou, trecere catre alta etapa, lacrimi si tristete.

INMORMANTARE (a ta): lectii neinvatate, experiente de viata traite dar de pe urma carora nu ai invatat ceea ce trebuia, neputinta de a mai lupta, schimbare.

INMORMANTARE: vei avea un copil sau te vei casatori in curand.

LUMANARE (de inmormantare): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea unei situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.

MORMANT: finalul unei situatii, probleme ascunse, reprimarea unor atitudini, teama de a scoate la iveala defecte sau talente ascunse, frustrari puternice, nevoie de uitare, de detasare, de pornire intr-o noua directie. Revizuirea trecutului, atasament fata de anumite elemente ale trecutului, schimbare, noutate, evolutia catre altceva, sentimentul ca trebuie sa schimbi ceva. Tristete nemotivata, nostalgie.

MORMANT (deschis): efecte ale trecutului care inca te afecteaza.

MORMANT (inchis): amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate.

MORMANT (sapi): te vei intalni cu oameni buni.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole