Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A MERGE (la inmormantare): esec, insuratoare tarzie, nefericire pentru un prieten.

ARGILA (morman): sprijin util in rezolvarea unei probleme, chiar daca prin efort indelungat si munca; mijloace concrete de a ajunge la rezultate palpabile.

BALEGA (morman): stimulente, impulsionare, incurajare, sperante, planuri de viitor.

CRUCE (de mormant): aspecte legate de lucruri importante in viata, de un final de etapa, o schimbare; indecizie, teama.

INMORMANTARE (a unui om mort sau a unui obiect): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.desfasurare.

INMORMANTARE (a unei persoane vii): mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii in desfasurare.

INMORMANTARE (te duci): moartea unor stereotipii, a unor energii vechi, inlocuirea vechiului cu nou, trecere catre alta etapa, lacrimi si tristete.

INMORMANTARE (a ta): lectii neinvatate, experiente de viata traite dar de pe urma carora nu ai invatat ceea ce trebuia, neputinta de a mai lupta, schimbare.

INMORMANTARE: vei avea un copil sau te vei casatori in curand.

LUMANARE (de inmormantare): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea unei situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.

LUT (morman): sprijin util in rezolvarea unei probleme, chiar daca prin efort indelungat si munca; mijloace concrete de a ajunge la rezultate palpabile.

MORMAN (de pamant): te asteapta cateva zile grele.

MORMANT: finalul unei situatii, probleme ascunse, reprimarea unor atitudini, teama de a scoate la iveala defecte sau talente ascunse, frustrari puternice, nevoie de uitare, de detasare, de pornire intr-o noua directie. Revizuirea trecutului, atasament fata de anumite elemente ale trecutului, schimbare, noutate, evolutia catre altceva, sentimentul ca trebuie sa schimbi ceva. Tristete nemotivata, nostalgie.

MORMANT (deschis): efecte ale trecutului care inca te afecteaza.

MORMANT (inchis): amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate.

MORMANT (sapi): te vei intalni cu oameni buni.
Cărți interesante

Alegeri Karmice

Djuna Wojton

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole