Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
CAMERA (goala sau nemobilata): planuri si ambitii mari, dar lipsa mijloacelor practice de a le pune in aplicare.

MOBILA (schimbata sau noua): acumulare de noi cunostinte, specializare intr-un domeniu nou, noi orizonturi intelectuale. Schimbare pe plan sentimental, nu neaparat a partenerului ci a intimitatii din cadrul relatiei, nevoie de stabilitate, de certitudini

MOBILA (veche sau stricata): nevoia de a improspata sau de a revigora o situatie, nevoie de actualizare, iesire din ritm, idei demodate, care nu se mai aplica timpurilor actuale. Atasamente si dependente care iti consuma energia in mod inutil, lipsa de atentie asupra ta si atentie prea mare acordata altora.

MOBILA (masiva sau grea): mari dificultati sau piedici intelectuale sau materiale, sentimentul ca esti tinut in loc, blocaje, acumulare deficitara sau lenta a unor informatii, oboseala, apasarea unor datorii sau indatoriri.

MOBILA (moderna sau usoara): adaptabilitate, mobilitate, capacitate de a invata din mers, istetime, spirit descurcaret in orice situatie, oportunitati de schimbare, acceptarea oricaror obligatii.

MOBILA: nevoia de a relua legaturile cu familia; rezolvarea unor conflicte posibil lasate in deriva.

MOBILA (cumperi): saracie.
Cărți interesante

Dezvoltarea personală privită din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole