Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
BOI (se omoara): bogatie.

COMOARA (cauti): deruta, lipsuri, nevoia unei schimbari favorabile.

COMOARA (in pamant sau in pestera): necesitatea de a-ti sonda propria constiinta pentru a descoperi resurse proprii de valoare.

COMOARA (descoperi): gasirea unei solutii importante, protectie, sprijin. Te asteapta un viitor stralucit, alaturi de un partener care iti poarta noroc.

COMOARA: te bazezi pe hazard si pe timp pentru a-ti rezolva problemele, psihic nu esti inca foarte puternic incat sa faci fata unor probleme mai mari si de aceea iti pui sperantele in destin si divinitate.

COMOARA (sapi dupa ea): intristare.

MOARA (de apa): munca prea multa, program incarcat, rutina, actiuni repetitive, oboseala fizica si psihica, barfe, vorbe multe, discutii neimportante.

MOARA (de vant): iluzii desarte, auto-amagire, eschivare, fuga de realitate, idelism, utopii, vise nepractice, deruta la nivel mental si psihic. Vei face un drum in zadar.

MOARA (de macinat faina): munca multa, repetitiva, rutina cu rezultatele durabile si constructive, chiar si cu recompense materiale.

MOARA: iluzii, vise irealiste si greu de realizat, ignorarea adevarului, vezi numai ceea ce vrei sa vezi. Semn bun, de bucurie.

MOARA (macina): bani multi.

MOARA (parasita): asteapta-te la o paguba.

ROATA (de car, de moara etc): prieten sau sot bun.
Cărți interesante

Limbajul animalelor

Ted Andrews

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole