Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
BARBA (mica): saracie si lipsuri.

BRAT (mic): primejdie si dusmanie.

CAINE (mic si rau): dusmani, tradari.

CAINE (mic): prieteni buni si credinciosi.

CALATORIE (intr-un vehicol foarte mic): incapacitate de a te face inteles, comunicare defectuoasa cu cei din jur; timiditate, emotivitate sporita, modestie exagerata, subaprecierea calitatilor proprii.

CALDARE (mica): e semn de botez; daca e mare, e semn de profit in afaceri

CELULA (anatomic): legatura cu universul, posibilitate de materializare si creatie.

CHIP (vesel, comic, amuzant): nevoie de relaxare, de distractie; dorinte de timp liber reprimate; nevoia de a iesi din tipare, de a renunta la rigiditate.

COARNE (mici, de ied): rasfatare, alintare, capricii, toane.

COASTA (anatomic): te complaci in a depinde de cineva in special sentimental, fragilitate emotionala.

COLOANA (anatomic): inteligenta sporinta, siguranta de sine, certitudina altora ca se pot baza pe tine, poti sa fii omul de baza dar poti sa risti sa fi exploatat in sens profesional, pretuire de sine si confort emotional.

COST (prea mic): posibilitati mai mari decat cele folosite, calitati nefolosite, talente ascunse, inactivitate, pasivitate, neimplicare, desi esti capabil de realizari deosebite; subapeciere, modestie, trai decent, fara excese; cumpatare, echilibru.

COT (anatomic): nevoia de a trece peste obstacole sau de a infrange dusmanii, nevoie de afirmare; mobilitate, libertate de miscare si de expresie; adaptabilitate; pricepere, indemanare.

FARFURIE (mica, urata): resursele financiare sarace.

FOC (mic sau palpaind slab): sanatate subreda, lipsa mijloacelor de a pune un proiect in practica, lipsa de elan sau de chef, plictiseala, rutina, lipsa curajului de a actiona.

FUND (anatomic, dezbracat): sentiment de jena, situatii penibile, umilinta, esti pus in situatii jenante. Umilinta, batjocora, situatii penibile si ridicole.

HAINE (prea mici, stramte): modestie, complex de inferioritate, mari resurse nefolosite, talente ascunse. Nu sesizezi defectele si calitatile pe care le ai, nu te cunosti pe tine insuti, neexploatarea calitatilor, sentiment de inferioritate, subestimare.

INAMICI (ii invingi): mare bucurie.

MANA (mica): fragilitate, vulnerabilitate, incapacitate de a te descurca, lipsa de curaj, lipsa de inspiratie, lipsa de imaginatie, neincredere in fortele proprii, oboseala.

MARE (ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare): repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

MASINA (mica): relatia cu partenerul sau cu familia apropiata.

MIC (un lucru e mai mic decat in realitate sau devine m): element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie tinut sub control, analizat cu mai multa atentie, dezvoltat pe parcurs, acel lucru ce contine unele slabiciuni sau la care mai trebuie depuse eforturi, rezolvarea unor probleme, optimism, sperante de rezolvare. Imaturitate, nevoie de evolutie, aparente inselatoare, influentabilitate, caracter aparent puternic, dar care poate avea un punct vulnerabil, lipsa de experienta, modestie, umilinta, acceptarea propriilor limite.

MIC (tu esti): umilire.

MICROFON: nevoia de a-si face cunoscute opiniile, initiativa, atitudine, asumarea unor decizii sau a unor actiuni, curajul raspunderii, ridicare pentru drepturile proprii. Nevoia de manifestare, de exprimare, de a auzi altceva decat lucruri negative, simti ca nu mai vrei sa auzi lucruri rele. Vei dobandi prieteni credinciosi.

MICROSCOP : schimbare in bine in munca ta.

ORAS (mic): orizonturi limitate, frustrari, incapacitate de realizare, blocaj, incapacitate de exprimare a propriilor opinii sau talente, cenzura.

ORCHESTRA (de camera sau mica): se aplica asupra relatiilor apropiate, mediul social imediat, prieteni, rude, colegi.

OU (mic): lipsa de inspiratie, planuri neimportante, frustrari, complexe, inhibitii, idei minore, fleacuri.

PESTE (mic): averea e in scadere.

PIATA (mica): durere si boala.

RAU (mic ce devine mare sau mai adanc): relatia in care esti implicat va cunoaste o amplificare, va deveni mai mare decat ai fi dorit, poate spre sufocare, posesivitate, depinde de senzatia din vis.

RAU (mare ce devine mic sau mai putin adanc): riscul de a pierde o iubire, relatia in care esti implicat se stinge sau a devenit subreda, dragostea nu mai este ca la inceput, nu te simti iubit atat cat ai dori, nu primesti aceeasi iubire fata de cat oferi.

SPRANCENE (mici): bucurie.

VALURI (mici): dezamagire in dragoste, neintelegeri cu persoana iubita, sfarsitul unei relatii serioase.

X (punct marcat cu un X mic): trebuie sa iti dai seama imediat unde gresesti pentru a preintampina o mare pierdere.
Cărți interesante

Accelerarea Evoluției spirituale

Robert Bruce & Timothy Donaghue

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole