Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A CIOCNI (o masina):

A CONDUCE (masina): nevoia de organizare, implicare, concentrare; asumarea responsabilitatilor; putere, dominare, spirit intreprinzator, autoritate; stabilitate emotionala, necesitatea de a dovedi ca esti un om de incredere.

A CONDUCE (altcineva conduce masina): nevoia de a invata de la altul, inca nu esti apreciat la justa valoare, nevoia de a acumula experienta inainte de a ti se oferi un rol important; imaturitate, pozitie de subaltern.

A PARCA (masina): nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.

ACCIDENT (de masina): blocaje in comunicare, neintelegeri, conflicte in domenii financiare, probleme legate de bani si proprietati.

MASINA: element de context ce descrie planul relational si comunicarea intre oameni. Posibile lipsuri materiale, neplaceri la locul de munca, dorinta de a face altceva decat ceea ce faci, nemultumire legata de profesie, paguba, dorinta de eliberare, prea multe responsabilitati, dorinta de a lua decizii in ceea ce te priveste, singur, fara implicatii exterioare, nevoia de a te adapta oricarei situatii, fie ea si mai dificila.

MASINA (mica): relatia cu partenerul sau cu familia apropiata.

MASINA (de teren): relatia cu unii colaboratori din alte localitati.

MASINA (straina): relatia cu persoanele straine sau din afara tarii.

MASINA (limuzina): relatia cu persoanele fata de care aveti o anume admiratie sau respect.

MASINA (sport): relatia cu prietenii apropiati sau colegii de club.

MASINA (veche): relatia cu prietenii vechi.

MASINA (noua): relatii noi, abia la inceput.

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.

MASINA (care merge): relatii actuale sau in plina desfasurare.

MASINA (in garaj, stationand sau in parcare): relatii rare, intamplatoare, care au ajuns intr-un impas sau care nu au fost intretinute, cu riscul de a fi pierdute sau uitate.

MASINA (ultramoderna sau scumpa): relatii de superioritate sau inferioritate, dupa caz, in care unul din cei implicati detine un anume avantaj ce poate naste invidie.

MASINA (rabla): relatii vechi, lipsite de formalisme, dar care merg in continuare prin simpatie si umor.
Cărți interesante

Mistere neelucidate și noua structură ADN

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole