Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
MARGINE (ceva aflat pe margine): element de context paentru desemnarea unor detalii subsidiare, de importanta mai mica, ce pot trece neobservate.

MARGINE (ceva se indreapta spre margine): risc, inconstienta, pierderea controlului sau a directiei, atentionare, pericol iminent, semnal de alarma privind o directie gresita sau primejdioasa.

MARGINE (cineva sta la margine sau ceva la marginea drumulu): fuga de raspundere, timiditate, neincredere in fortele proprii, autocritica, cenzura, frustrari, marginalizare, abandon, anxietate, perioada de confuzie.

MARGINE (te afli pe margine): dezechilibru sentimental, indecizie, risc, trebuie sa renunti la ceva dar nu stii la ce, te indrepti catre ceva gresit sau este foarte posibil sa iei o decizie gresita dar nu irevocabila, griji si temeri, situatii cu dus si intors, lipsa de curaj.
Cărți interesante

Cum să îți dezvolți clarviziunea cu ajutorul cristalelor

Ted Andrews

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole