Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A LUA APA (din mare): necazuri.

A MERGE (pe mare): bogatie.

A URMARI (urmaresti pe cineva): vrei sa imiti pe altul, nu ai propria parere, astepti o cale deschisa de altii, nu ai capacitatea de a-ti decide singur drumul, astepti solutii de la altii; pasivitate in fata propriului destin.

A URMARI (ti-e frica de cineva care te urmareste): teama de propriile complexe, nu esti sigur pe tine, frica de atacuri sau de dusmani, nu esti capabil sa te aperi, pasivitate in fata dusmanului, neimplicare in fata riscurilor, te lasi doborat de frica si de propriile tale slabiciuni.

A VEDEA (ceva la mare distanta): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat, la care esti doar simplu spectator.

ACCIDENT (pe mare): mari probleme pe plan emotional, zbucium sufletesc, neintelegeri in cuplu sau in relatiile cu cei dragi.

ADUNARE (insumare): cooperare, colaborare pentru un scop comun; acumulare de bunuri sau de cunostinte.

BARBA (mare): noroc si indeplinire a dorintelor.

BASTON (de maresal): persoana de ajutor de care va puteti folosi la nevoie, e vorba de o persoana importanta, cu functii sus puse.

BRAT (mare): bucurii din partea rudelor sau prietenilor.

CABLU (gros, tinand o greutate mare): grija, precautie, dificultati.

CAINE (mare si puternic): sentimentul ca esti protejat.

CALATORIE (pe mare sau apa calma): schimbari minore in plan sentimental.

CALDARE (mare): e semn de profit in afaceri.

CASA (mare): bogatie, fericire.

CORABIE (pe o mare agitata): nemultumire sexuala, agitatie interioara si multi nervi adunati, frustrare sexuala si emotionala.

COST (prea mare): lucruri pe care nu ti le poti permite, mari sacrificii ce trebuie facute cu buna stiinta, lipsuri materiale, limite, constrangeri; supraapreciere; tendinta spre ingamfare, aroganta, mandrie, incredere prea mare in fortele proprii.

DESHUMARE: amintiri din trecut neplacute, tragice, readucerea la suprafata a unor traume sufletesti si suferinte, sentimente ce ies din nou la ieala, trecutul care se manifesta in prezent.

EDIFICIU (mare): vei avea noroc in afaceri.

FARFURIE (mare, frumoasa): resursele financiare bogate.

FLUTURE (frumos si mare): impresie buna creata in ochii celorlalti; mare capacitate de transformare in momente cruciale.

FOC (mare): vei avea parte de mariri.

FURNICA (cara ceva prea mare in spate): oboseala, extenuare fizica, nevoie de odihna, energie risipita.

FURTUNA (mare): semnifica o bogatie rapida.

GEANTA (mare, incapatoare):

IARBA (verde, mare, frumoasa): stare de sanatate buna, multumire, incredere in fortele proprii, speranta. E semn bun, de voie buna, dar fii prudent cu dusmanii.

LUCRURI (amare): vei fi inselat de cei apropiati.

LUNA (foarte mare): prietenii te inconjoara cu dragoste.

MAL (stai pe mal de mare, de apa, de lac): prioritar este elementul pamant; siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente.

MANA (mare): creativitate sporita, posibilitate de reusita, sentimentul ca esti in stare sa duci ceva la bun sfarsit, incredere in fortele proprii, rezistenta, perioada aglomerata la munca.

MARE (un lucru e mai mare decat in realitate sau devine ): element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia; amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru.

MARE (ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare): repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

MARE (element geografic): te simti coplesit de realitatea in care traiesti, nu iti vine sa crezi ca traiesti, pretuirea vietii, sentimental vei avea multe satisfacii, dorinta de eliberare de frustrari, de libertate si de a actiona spontan, atragerea abundentei fie materiale fie emotionale. Semn bun, de castig.

MARE (te scalzi in ea): sanatate.

MARE (cazi in ea): griji, teama, frica.

MARE (calatoresti): avere.

NUC (mare): esti protejat.

ORAS (mare): calatorie cu folos.

ORCHESTRA (simfonica sau mare): se aplica asupra mediului social larg.

OU (mare): creativitate, idei importante, inventivitate, inspiratie, imaginatie, planuri marete, optimism.

PADURE (mare, deasa): primejdie mare, pericol.

PARIU (mare): lacrimi si suparare.

PESTE (mare): averea iti va spori.

PIATA (mare): avere, mostenire.

RAU (mic ce devine mare sau mai adanc): relatia in care esti implicat va cunoaste o amplificare, va deveni mai mare decat ai fi dorit, poate spre sufocare, posesivitate, depinde de senzatia din vis.

RAU (mare ce devine mic sau mai putin adanc): riscul de a pierde o iubire, relatia in care esti implicat se stinge sau a devenit subreda, dragostea nu mai este ca la inceput, nu te simti iubit atat cat ai dori, nu primesti aceeasi iubire fata de cat oferi.

ROCHIE (prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea str): iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema.

SALA (mare): boala.

UMBRA (mai mare decat tine): secrete din trecut isi vor pune amprenta asupra a tot ceea ce faci in prezent.

URSA MARE : vei avea o calatorie placuta.

VANAT (urmaresti): vesti noi.

X (punct marcat cu un X mare): ambitii, teluri clare, perseverenta, dorinta de a-ti atinge idealurile propuse, directii clare.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole