Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A MANCA (cu scarba sau fara sa-ti placa mancarea): nevoia de a accepta un compromis, perioada de sacrificiu, insatisfactii materiale.

COS (cu fructe sau cu mancare): intentii de drum; sperante de reusita; asteptarea unor rezultate favorabile.

MANCARE: foame, foamete. Stimulente si laude sau piedici si critici in functie de felul sau aspectul mancarii capacitatea de a merge mai departe, implicare, roadele sau recompensele propriului efort, modul de apreciere a propriilor actiuni. Semn ca fizic trebuie sa ai mai multa grija de tine, nevoia de a fi mai energic, scapari de energie, nevoia de a fi stimulat, motivat. Noroc, dorinta de a chefui.

MANCARE (in farfurie sau in oala): sanse de reusita, aprecieri, multumire de sine, laude din partea altora.

MANCARE (pe jos sau pe masa): lipsa de respect, sentimentul ca nu esti tratat la justa valoare, compromisuri, acceptarea unei pozitii inferioare, complex de inferioritate, critici.

MANCARE (murdar de mancare): laude nemeritate, tentatia de a-ti asuma meritul altora, incorectitudine, reusite necinstite, a profita de altul.

MANCARE (cu multa zeama): sentimentul de tragere de timp, pierdere de vreme, prelungirea inutila a unei situatii, asteptare, pasivitate.

MANCARE (o cumperi): e bine.

MANCARE (fierbe): zile bune.

MANCARE (buna, aleasa): foamete.

MANCARE (obisnuita): nevoi.

MANCARE (o mananci): saracie.
Cărți interesante

Psihologia privită din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole