Horoscop zilnic pe instagram!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
MAMA: in general situatii ce se cer analizate in profunzime, de la originea lor; de obicei mama din vis indica o atitudine personala pe care imaginea mamei o reprezinta.

MAMA (in realitate mama este moarta): atrage atentia asupra unui eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata ta, nevoie de afectiune, insatisfactii emotionale, dor, lipsa unei protectii.

MAMA (locuiesti cu mama): confort, siguranta, protectie, incredere.

MAMA (te intelegi bine cu mama): prietenie, incurajare, sprijin, calm, ocrotire.

MAMA (in realitate mama e prea exagerata sau nu te intel): sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta.

MAMA (in realitate mama e rece si distanta): lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale.

MAMA (in realitate mama e recasatorita): frustrari, gelozie, lipsa unui sprijin, sentiment de inferioritate, teama de abandon, marginalizare.

MAMA (in realitate mama e divortata): insatisfactii emotionale, incapacitatea de a avea relatii bune cu ceilalti, lipsa unui sprijin, nevoia de a te descurca singur, independenta, situatii frustrante din trecut.

MAMA (in realitate mama e vaduva): singuratate, insatisfactii emotionale, lipsa unui obiect al grijii.

MAMA (in realitate e mama vitrega): repulsie, respingere, inacceptare, o fateta a personalitatii pe care nu o agreezi, posesivitate, teama de a pierde ceva drag, dezechilibru emotional, teama de abandon, intransigenta, intoleranta, complex de inferioritate, lipsa de afectiune sau incapacitate de exprimare a emotiilor.

MAMA (in realitate nu iti cunosti mama ): nevoie de ocrotire, vulnerabilitate, incapacitatea de a va intelege propria personalitate, individualitate incerta, sentimentul ca nu apartineti nimanui, inutilitate.

MAMA (altcineva e mama ta sau ai mai multe mame): deruta emotionala, iubire pe mai multe planuri, insatisfactii sentimentale, disconfort, agitatie interioara, confuzii in plan sentimental.

MAMA (in realitate nu esti mama, ci doar in vis): responsabilitati, nevoia de a va implica intr-o situatie, afectivitate sporita.

MAMA (esti mama si in realitate): responsabilitate, grija, afectiune, probleme de familie.

MAMA (altcuiva): situatii care te impresioneaza, desi nu te vizeaza direct.

MAMA (devii):

MAMA: eu-l tau interior, iubirea ce iese la iveala, esti cuprins de un sentiment coplesitor de duiosie, dragoste, nevoia de a te iubi pe tine insati/insuti, dorul de mama, nevoia de afectiune, grija si imbratisare, dorul fata de copilul interior, dorinta de a fi protejat, dor si dorinta de a o vedea, devii constient de iubirea ce este adapostita in tine, nu conteaza cine ia in vis chipul mamei, ceea ce conteaza este sentimentul resimtit; mama este simbolul fertilitatii, al dragostei, al exprimarii emotionale, a grijii fata de cei din jur. Bucurie, vesti bune, dar si dor mare.
Cărți interesante

Succesul material privit din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări august

Nu ești autentificat

Articole