Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BATISTA (fluturand de adio): riscuri de despartiri, legaturi rupte, tristete, lacrimi, suparari, calatorii indepartate; boala usoara.

FLUTURE (zboara): indiferenta, eschivare din fata problemelor, sociabilitate, flirt, relatii superficiale.

FLUTURE (asezat pe ceva): necesitatea de a te stabili intr-o pozitie clara in cele din urma, de a cauta si gasi stabilitatea.

FLUTURE (frumos si mare): impresie buna creata in ochii celorlalti; mare capacitate de transformare in momente cruciale.

FLUTURE (prins): teama de a-ti pierde libertatea.

FLUTURE: contemplatie, nevoia de a medita mai mult pentru a te cunoaste mai bine, trecerea de la o relatie la alta, aspiratii profesionale, ai vrea sa actionezi in asa fel incat nimic din ceea ce faci sa nu iti limiteze libertatea. Succes in societate, impresie buna care va va aduce foloase pe viitor.

GASCA (pluteste pe apa): vei munci mult fara folos.

LUNTRE (pluteste pe apa): e semn bun.

LUT (prelucrat de olar sau de sculptor): adaptabilitate, capacitate de a ajunge la rezultate concrete si la castiguri materiale prin munca, creativitate, maleabilitate, mobilitate.

LUT (morman): sprijin util in rezolvarea unei probleme, chiar daca prin efort indelungat si munca; mijloace concrete de a ajunge la rezultate palpabile.

NORI (frumosi, albi, usori, luminosi, transparenti, plut): idealism, optimism, entuziasm, incredere prea mare, visare, iluzii, bucurie, lipsa de realism.

PLUTA: cineva iti poate intinde o mana de ajutor, probleme peste care vei trece. Calatorie din obligatie, cu riscuri de accident. Noroc.

STEAG (flutura): vei avea o victorie aparenta; ai grija, fii atent la dusmani.

VALUTA:








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole