Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ILUMINATIE : bucurie si petrecere.

LANTERNA (are lumina slaba): ai dusmani.

LUMINA (obiecte, persoane sau locuri luminate): simbolul vietii constiente, a aspectelor deja cunoscute in viata personala, incredere in viitor, speranta, noi perspective, optimism, gasirea unei solutii, curajul de a merge mai departe, aflarea adevarului sau a unui raspuns, sinceritate, intelegerea unei situatii, acceptarea realitatii, acumulare de informatii si cunostinte, invatare, atentionare; slaba sau neclara) aflarea partiala a unei solutii sau a unui raspuns, neclaritate, stare de confuzie.

LUMINA (slaba sau neclara): aflarea partiala a unei solutii sau a unui raspuns, neclaritate, stare de confuzie

LUMINA (o stingi):

LUMINA: simbolizeaza aflarea unui adevar, sperante noi se intrevad in solutionarea unei probleme, este o perioada ce poate fructifica intens oportunitatile, ai un curaj nebun de a continua oricare ar fi piedicile, excesul de zel nu este in detrimentul tau, acum nimeni si nimic nu te va putea impiedica sa iti declari sincer si raspicat simtamintele.

LUMINA (arde): fericire si noroc.

LUMINA (stinsa): moarte.

LUMINA (de lumanare): prieteni buni.

LUMINARE (vezi): noroc in dragoste.

LUMINARE (faci): castig.

LUMINARE (mai multe): intristare.

RAZA (de lumina sau de soare, singulara, iesind in evide): speranta noua de viitor, ai incredere ca totul se va rezolva cu bine, ai o protectie, gandirea pozitiva va rezolva orice problema, vei gasi curand o solutie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole