Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








FOC (de lumanare):

LUMANARE (aprinsa): nevoia de intimitate, izolare, singuratate, meditatie, timp doar pentru tine sau cei apropiati, fuga de ochii lumii, viata personala intensa, energie, incredere, speranta, actiune, initiativa, curaj, cautarea unui raspuns, analiza, aprofundare a unei probleme pentru a descoperi un adevar.

LUMANARE (topita sau stinsa): teama de necunoscut, aspecte nebanuite ale unei probleme, oboseala, depresie, pesimism, neincredere in viitor, pierderea oricarei sperante, neglijarea vietii personale.

LUMANARE (palpaind slab sau stingandu-se): sanatate subreda, teama de batranete sau moarte, sentimentul timpului care se scurge, slabiciune fizica sau psihica, lipsa mijloacelor de a pune un proiect in practica, lipsa de elan sau de chef, plictiseala, rutina, lipsa curajului de a actiona.

LUMANARE (la biserica): speranta, credinta, asteptarea unui sprijin din partea altora.

LUMANARE (de inmormantare): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea unei situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.

LUMANARE (de nunta sau de botez): sprijin sau sfat intr-un moment de cumpana.

LUMANARE (pe tort): finalizarea unei etape si inceperea uneia noi, celebrarea unui nou inceput, ajungere la rezultate favorabile, motiv de sarbatoare, sperante, vise, dorinte.

LUMINA (de lumanare): prieteni buni.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole