Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A BLOCA (ceva cu buna stiinta): dorinta de securitate, asigurare in fata pericolului.

A CLOCI: esti foarte minutios in ceea ce faci si nu te lasi sau nu trebuie sa te lasi pana nu duci la capat proiectele incepute.

A OCUPA (un loc in fata): ai aspiratii mari, esti tot timpul centrul atentiei, doresti sa te afirmi si lupti cu toate resursele pentru a ajunge sus.

A OCUPA (un loc in spate): starea sufleteasca subreda, nu iti gasesti stabilitatea, in acest moment al vietii te afli intr-un con de umbra, intr-un impas emotional, financiar, sentimental.

ACCELERATIE (pedala este blocata): nu trebuie sa dezvolti un obicei care s-ar putea transforma mai tarziu in viciu. Abtine-te de la unele lucruri ce ar putea deveni periculoase. Arata nevoia de a incetini putin ritmul pentru a nu exagera. Excesul de zel ar putea duce la extenuare sau suprasolicitare. Ai senzatia ca lucrurile stau pe loc si arata dorinta de a face ceva concret pentru a inainta mai repede.

BLOC (de locuit): multiple relatii, cunostinte, dar superficiale; lucru in echipa; cooperare. Te ascunzi de probleme in sanul oamenilor, cooperare si convietuire.

BLOCAT (fara a avea cheia): piedici, incapacitate de a actiona, perioada de imobilitate; lipsa de idei, de solutii; intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii din cauze ce nu-ti sunt sub control.

BLOCAT (nu poti intra undeva): conceptii false despre unele lucruri ce tin de realitatea inconjuratoare, atitudine gresita de a-l lua pe nu pot in brate.

CAPITALA (nu locuiesti in ea): inadaptare, fuga de riscuri sau de raspunderi.

CASTEL (locuiesti in el): dorinta de confort, sperante de castig, dorinte de marire; lipsa de griji.

DEASUPRA (unui loc): superioritate, avantaj, atuuri in fata altora, sanse in plus de a castiga intr-o confruntare, incredere in fortele proprii, sperante, optimism.

DEDESUBT (aflandu-te sub un obiect, loc sau pozitie): inferioritate, dezavantaj, lipsa unor atuuri in fata altora, sanse in minus de a castiga intr-o confruntare, neincredere in fortele proprii, sperante pierdute, pesimism.

FAMILIE (in mijlocul familiei): sentiment de protectie, multumire sufleteasca.

FERMOAR (rupt sau blocat): comunicare slaba sau ineficienta cu lumea din jur; incapacitatea de a gasi un mijloc de comunicare; sentimentul ca te afli blocat intr-o situastie pe care nu o poti schimba. Sanse pierdute dar reversibile, probleme si dificultati intampinate intr-un proiect.

FLORI (mai multe la un loc): lauda si inaltare in rang.

GLOB PAMANTESC (cauti un loc): deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti.

IBRIC (clocoteste pe foc): te vei imbolnavi.

IMPARAT (si rege la un loc): mare noroc; daca e imparateasa, vei avea parte de cinste si slava

LOC (gol, intre mai multe ocupate): asteptarea unor evenimente, sentimentul ca mai exista si alte variante in ceea ce faci, sociabilitate, dorinta de integrare, de implicare sau de acceptare intr-un mediu anume.

LOC (la teatru sau cinema): element de context ce vizeaza rolul tau in viata sau in societate.

LOC (viran): desertaciune.

LOCAL (aglomerat): va interveni o schimbare in viata ta.

LOCOMOTIVA: energie, motivatie pentru a merge mai departe, mari asteptari si sperante, dorinta de a ajunge la reusita, stimulare, incurajare. E semn bun, de noroc.

LOCOMOTIVA (merge): vei face o excursie.

LOCUINTA (o cumperi): binecuvantare.

LOCUINTA (o darami): nefericire.

LOCUINTA (o faci sau o ridici): moarte.

LOCUINTA (subreda sau se darama): boala.

LOCUINTA (veche): dispret.

LOCUINTA (o vinzi): pierdere.

LUMINA (obiecte, persoane sau locuri luminate): simbolul vietii constiente, a aspectelor deja cunoscute in viata personala, incredere in viitor, speranta, noi perspective, optimism, gasirea unei solutii, curajul de a merge mai departe, aflarea adevarului sau a unui raspuns, sinceritate, intelegerea unei situatii, acceptarea realitatii, acumulare de informatii si cunostinte, invatare, atentionare; slaba sau neclara) aflarea partiala a unei solutii sau a unui raspuns, neclaritate, stare de confuzie.

MAL (locuinta la mal de apa): buna armonie intre emotii si material; perioada buna a vietii, relatii satisfacatoare, lipsa de griji materiale, incredere in viitor, optimism.

MAMA (locuiesti cu mama): confort, siguranta, protectie, incredere.

MANASTIRE (locuiesti acolo): sentiment de marginalizare, de retragere, de izolare, de neimplicare, sentimentul ca timpul trece inutil, fuga de realitate sau de responsabilitate, eschivare din fata greutatilor, nevoie de protectie sau de ajutor, incapacitate de implicare.

MIJLOC (de transport): vizeaza modul de comunicare cu lumea, mentalitatea individului fata de societatea, modul de interactiune cu semenii. Cu cat mijloacele de transport sunt mai mari, cu atat mediul la care se refera e mai larg. Automobilul descrie relatiile cu mediul intim, apropiat, familial, taxiul descrie relatiile intamplatoare, cunostintele superficiale, mijloacele de transport in comun tin de relatiile sociale sau profesionale, mijloacele de transport pe sine sau pe cablu descriu o anume cale prestabilita ce se cere respectata in relatiile interumane.

MORMOLOC: slabiciune, lene, comoditate, incapacitatea de asumare a unor riscuri sau responsabilitati, vulnerabilitate, teama fata de greutati, nevoia unui ghid sau a unei protectii, incapacitatea de a te descurca singur, asteptarea rezolvarii unor probleme din partea altora.

OCUPAT (ton la telefon sau loc): blocaje, piedici, incapacitatea de a inainta intr-o directie, pierdere de vreme cu alte detalii, stres.

PASARE (sta pe loc): veselie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole