Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ALINTA (tu, pe langa cineva): eschivare, superficialitate, mediocritate ascunsa de o fata inselatoare sau prin linguseala; a te pune bine pe langa cineva cu un scop precis.

A APASA (pe clanta): nou inceput, cu aspecte inca necunoscute.

A CRESTE (o planta): evolutie lenta, dar sigura; asteptare pana la primele rezultate pozitive; dorinta de a ocroti pe cineva; instinct matern.

A DORMI (langa o fata): vei avea neplaceri in dragoste.

A PIERDE (un lant de aur): dezonorare.

A PLANGE (tu plangi): nevoia de a te descarca, de a fi ascultat de cineva, sentimentul ca esti singur. Vei avea un mare necaz.

A PLANGE (un copil): partea vulnerabila si inocenta din tine a fost atinsa, cineva care te-a lovit in punctul sensibil. Veste rea.

A PLANGE (altcineva langa tine): sentiment de mila care te consuma. Iti consumi energia gandindu-te la nefericirea altora.

A PLANGE (de mila cuiva): nefericire.

ABUNDENTA (pe mai multe planuri): succese in viitor, castig mare.

AMBULANTA: teama de a te imbolnavi, vindecare dupa boala; probleme financiare, dar cu sanse de revenire la normal; ingrijeste-te mai mult de trupul si sanatatea ta; probleme de maxima urgenta in viata ta, pentru care trebuie sa te implici total. Stare de impacientare permanenta, astepti sa se intample ceva rau, frica de boala si de consecintele ei, teama ca cineva din familie se va imbolnavi, tragedie, lucruri, situatii sau persoane peste care ai trecut cu vederea, le-ai minimalizat importanta dar spre care trebuie sa te reintorci. Un prieten sau o ruda e in primejdie.

AMBULANTA (o vezi): se cere prudenta maxima in tot ceea ce faci; cumpatare, echilibru; avertisment.

AMBULANTA (mergi in ea): riscul de a face o greseala grava, deci trebuie sa accepti consecintele trecatoare; ai nevoie de sprijin din afara.

ANIMALE (blande, calme): succes in afaceri.

AVALANSA: izbucnire neasteptata a sentimentelor proprii; decalaje grave intre ce dorinta si capacitatea de a o pune in practica; nervozitate; stres; cearta; conflict; furie; zbucium sufletesc; emotii necontrolate, coplesitoare; amintirea unor experiente emotionale profunde. Cadere psihica, soc, teama de a nu pierde ceva sau pe cineva, personalitate vulcanica, iesire la iveala a unor traume din copilarie, zbucium sufletesc, amintiri neplacute. Schimbari importante pe planul carierei.

AVALANSA (prins de ea): riscuri, pericol iminent, dar cu sanse de redresare; vulnerabilitate emotionala.

BALANSOAR: nevoia de echilibru, de liniste, de libertate. Sufletul tau isi cauta linistea alaturi de perechea pe care o ai. E semn rau; fereste-te de boala.

BALANTA: dezechilibru, contradictii, nemultumiri, inegalitate, nedreptate, deosebiri acute; se cere o evaluare corecta a situatiei inainte de a lua o decizie; diplomatie, putere de convingere, prietenie, simpatie, negocieri. Justitie sau spirit justitiar, nevoie de echilibru si ordine ce reiese dintr-un sentiment de dezechilibru. Te simti neindreptatit. E semn rau; trebuie sa fii atent la noii prieteni, caci cineva vrea sa te insele.

BEBELUS (plange): piedici, probleme in plan profesional; proiecte blocate in loc.

BLANA: protectie periculoasa; ocrotire nesigura. Fantezie, creativitate, vanatoare de idei si de situatii favorabile.

BLANA (de pret): dorinta de avutie, de posesiuni materiale, de achizitii, de investitii, materialism, avaritie, lacomie, snobism.

BURLAN: multe lucruri ramase nerezolvate in trecut vor iesi la suprafata; sentimente ce se vor trezi, vei trece printr-o experienta din care vei iesi schimbat.

COPIL (plange): boala in familie.

DEDESUBT (aflandu-te sub un obiect, loc sau pozitie): inferioritate, dezavantaj, lipsa unor atuuri in fata altora, sanse in minus de a castiga intr-o confruntare, neincredere in fortele proprii, sperante pierdute, pesimism.

GHIRLANDA: atentie fata de imaginea ta sociala, laude, charisma.

LAN (de grau): dorinte de bogatie, de realizare, de acumulare.

LANA: complacere in trai linistit, fara probleme, senzatie de ocrotire aparenta. Starea sufleteasca este mai mult decat linistitoare, relatiile cu prietenii si activitatea la servici decurg cum nu se poate mai bine, iar in familie comunicarea este fructuoasa. Ai un sentiment de liniste, de confort, iti doresti cat mai multe clipe minunate petrecute in familie.

LANA (imbraci): mare noroc.

LANCE : te vei certa.

LANT (care leaga mai multe elemente intre ele): colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii.

LANT (care leaga pe cineva): frustrari, libertate limitata, constrangeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii.

LANT (rupt): dorinta de eliberare dintr-o situatie frustranta. Moarte.

LANT : necaz, pedepsire pentru o vina ce nu-ti apartine.

LANTERNA (are lumina slaba): ai dusmani.

LANTERNA (aprinsa): vei iesi cu bine din incurcaturi.

MANASTIRE (intri sau treci pe langa ea): nevoia de a-ti revizui actiunile, de a trece in revista ce ai facut, cu nevoia de a repara ce este eronat, atentionare cu privire la directia in care te indrepti, ca ar putea exista unele greseli, nebanuite, nevoia unui ghid, a unui superior care sa te indrume, lipsa de perspectiva, teama de necunoscut.

MIOZITIS (planta):

NU MA UITA (planta): veselie, impreuna cu un mare grup de prieteni.

PLANOR (care zboara): vei primi o scrisoare care te va bucura.

PLANTA: succese financiare.

PORTELAN : vei avea noroc la jocuri.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

SLANINA (mananci): nefericire.

SOBOLAN : petrecere cu prietenii. Ai grija ce spui in public.

TORS (de lana): afacerile iti merg bine, dar cu multa alergatura.

TRAMVAI (trece pe langa tine): pierdere de bani.

TRANSPLANT (operatie): nevoia de a primi un ajutor din afara pentru a recurge la aceste transformari personale, incapacitatea de a trece la aceste transformari de unul singur; incurajare, stimulare din partea celor apropiati, nevoie de schimbari radicale.

VIZON (blana): dorinta de avutie, de posesiuni materiale, de achizitii, de investitii, materialism, avaritie, lacomie, snobism.

VOLAN (la un vehicul): pune accent pe capacitatea ta de a te descurca intr-o actiune in care esti direct implicat, capacitatea de a-ti croi drumul in viata, spiritul de lider, ambitia si telurile propuse; in functie de miscarile volanului, poti descoperi modul in care inaintezi in actiunile actuale.

VOLAN : iti va face o mare bucurie cineva.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole