Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ALERGA (de placere): nevoia de a micsora putin ritmul in actiunile tale de zi cu zi.

A MANCA (cu scarba sau fara sa-ti placa mancarea): nevoia de a accepta un compromis, perioada de sacrificiu, insatisfactii materiale.

A MANCA (cu pofta sau cu placere): satisfactii, incredere, implicare totala, optimism.

AER (placut): intuitie buna, inspiratie de moment, adaptare perfecta dupa cerintele celor din jur; inventivitate.

ARDERE (cu flacara mistuitoare): e semn rau, trebuie sa te feresti de ghinion.

ATINGERE (senzatie placuta): vindecare dupa o boala, linistire, alinare, odihna, ocrotire, dorinta de afectiune si mangaiere; confort, securitate.

ATINGERE (senzatie neplacuta): nevindecare, nelinistire, nealinare, oboseala, inconfort, insecuritate.

BURLAC (barbat): frica de resonsabilitati, simti ca vei fi fortat sa faci ceva ce iti trezeste teama de necunoscut.

BURLAC (femeie): teama de compromisuri, nesiguranta pe sentimentele pe care le ai fata de perechea ta.

COLAC (de salvare): nevoie de a primi ajutor; neputinta, disperare, posibilitatea de a face fata unei situatii dificile; sansa de a trece cu bine printr-o problema. Urmeaza o perioada de liniste la locul unde muncesti sau in familie.

COLAC (de paine): vizite, musafiri, primire buna, atmosfera placuta, te simti in largul tau. Ai grija sa nu ti se imbolnaveasca (daca ai) copiii.

COLAC (de inot): sprijin pentru a merge mai departe, pentru a ajunge la un scop; suport moral.

INOT (stii sa inoti, sentiment placut): libertate, dorinte puternice, emotii intense, disponibilitate, pasiune, afectivitate puternica.

INOT (nu stii sa inoti, sentimment neplacut): teama de dragoste, stres, vulnerabilitate emotionala, labilitate psihica, obsesii, complexe.

LAC (limpede): o perioada de stabilitate, partereul este receptiv la doleantele tale si rapunde sincer la sentimentele tale.

LAC : iti va merge bine.

LAC (te scalzi in el): afaceri bune.

LAC (de sudoare): vei avea greutati mari.

LACAT: frustrari, libertate limitata, constrangeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii.

LACAT (inchis): dorinta de securitate, asigurare in fata pericolului.

LACAT (vezi): ingrijorare.

LACAT (pui): vei avea un castig neasteptat.

LACAT (il spargi): te zgarcesti la lucruri ieftine.

LACATUS : om rau, dusman, grija.

LACRIMI : vei ocupa o functie de onoare.

LACRIMI (ale tale): vei avea in curand o bucurie.

LACRIMI (ale altuia): petrecere.

LACUSTA: piedica minora, dar care poate deveni periculoasa. Semn rau, ai multi prigonitori sau vei primi o veste rea; inseamna si casnicie scurta.

MAL (stai pe mal de mare, de apa, de lac): prioritar este elementul pamant; siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente.

MIROS (placut): sperante, incredere in viitor.

OCHI (inlacrimati sau urati): zbucium interior, probleme, griji, teama de esec.

RAU (senzatie de neplacere, nesiguranta): esti implicat intr-o relatie care nu-ti prieste sau nu-ti place; probleme sentimentale, nesiguranta pentru viitorul relatiei in care esti implicat; singuratatea te copleseste.

STALACTITE : innoire.

ZBOR (senzatie neplacuta, cu teama de cadere): avertisment cu privire la inaltimea mult prea mare a telurilor tale, idealism periculos, neincredere in propria persoana, sub-estimarea fortelor, risc de dezamagiri, lipsa oricarei perspective, stres, teama de viitor, deznadejde, pesimism, sentimentul ca faci un lucru doar pentru placul altuia, te simti obligat sa faci ceva.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole