Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A MERGE (la inmormantare): esec, insuratoare tarzie, nefericire pentru un prieten.

INMORMANTARE (a unui om mort sau a unui obiect): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.desfasurare.

INMORMANTARE (a unei persoane vii): mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii in desfasurare.

INMORMANTARE (te duci): moartea unor stereotipii, a unor energii vechi, inlocuirea vechiului cu nou, trecere catre alta etapa, lacrimi si tristete.

INMORMANTARE (a ta): lectii neinvatate, experiente de viata traite dar de pe urma carora nu ai invatat ceea ce trebuia, neputinta de a mai lupta, schimbare.

INMORMANTARE: vei avea un copil sau te vei casatori in curand.

LUMANARE (de inmormantare): final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea unei situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile; neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta.
Cărți interesante

Capacitățile paranormale privite din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Articole