Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CELULA (la inchisoare): esti prizonierul propriilor tale iluzii, lumea din jur nu este ceea ce crezi tu ca este, blocaj psihic, obstacole.

EVADARE (a unui om din inchisoare sau a unui animal din cus): nevoia de a te elibera de unele limite sau constrangeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta. Nevoia de schimbare devine tot mai puternica, accepta riscurile.

INCHISOARE: pedeapsa de pe urma unei greseli, avertisment, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, de vinovatie, incapacitatea de a actiona, libertati limitate, incapacitate de exprimare, incapacitatea de a te face inteles, complexe, mari frustrari, sentimentul ca esti prins intr-o capcana. Dorinta de a evada, de a medita si de a-ti gasi un drum in viata in care sa te manifesti liber fara a intalni blocaje, depasirea orgoliului, ego-ului, trecerea dincolo de aparente. E semn rau, de griji si suparare.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole