Cărți de Tarot la un preț bun!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
HARTA: pierderea directiei, deruta, nevoie de indrumare, incapacitatea de a intelege situatia in care te afli. Incercarea de a-ti gasi drumul in viata, nevoia de a te orienta catre alagerile potrivite, deruta, confuzie, te simti neinteles, aventura si cautare de sine.

HARTA (punct indicat): atentionare cu privire la calea pe care trebuie s-o apuci, posibilitatea aparitiei unor noi cai de actiune, cautarea de noi sanse sau idei.

HARTA (cauti un punct): deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti.

HARTA (desfacuta): receptivitate fata de cei care te-ar putea ajuta.

HARTA (stransa sul): dezinteres, indiferenta fata de cei care ar putea sa te indrume.

HARTA (rupta): solutiile cele mai bune intr-o situatie derutanta pot fi cele deja cunoscute, care ti-au mai fost de ajutor si altadata; cauta indrumare la persoane cu experienta.
Cărți interesante

Legile Universale Privite din Perspectiva Sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări octombrie

Nu ești autentificat

Articole