Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A VISA (totul in gri): melancolie care poate degenera in depresie, plictiseala, nepasare, delasare.

AGRICULTURA: siguranta, stabilitate financiara, profesionala, sentimentala, dar numai prin efort personal indelungat; nu te astepta la rezultate imediate in ceea ce faci; trebuie sa ai rabdare pana la efectele muncii tale; sansa de reusita prin rabdare si efort; proiecte cu posibilitati de castig. Efort foarte mare pentru atingerea obiectivelor propuse, dorinta de a uita pe cineva ingropandu-te in munca, munca intensa cu rezultate ulterioare.

ARGINT (innegrit): dezamagiri, deziluzii, descoperirea adevaratei fatete a unei situatii; griji materiale.

CIORAPI (negri): nemultumiri, dezamagiri, teama de a pierde ceva de pret; teama de a fi parasit.

GRI: teama, confuzie, deruta, perioada de tranzitie, monotonie, rutina, uniformitate, plictiseala, lipsa de originalitate sau de imaginatie, stres, tristete, melancolie, mohorare, suparare.

GRI (deschis): neutralitate, sentimente pasnice, liniste sufleteasca.

GRI (inchis): teama, nesiguranta, neincredere, deruta.

GRIJA (cineva are grija de tine): manifestarea copilului launtric, nevoia de a fi tratat iar ca un copil, de a primi afectiune, iubire, de a fi ingrijit.

GRIJA (tu ai grija de altcineva): este timpul sa iti asumi mai multe responsabilitati in viata dar fara sa ignori latura copilaroasa din tine.

GRIJA : vei primi vizita unor prieteni si va veti bucura impreuna.

GRINDINA: risc de esec, posibilitatea de a pierde totul din motive ce nu tin de tine, piedici neasteptate. Tradare, lectii care inca nu au fost invatate si care se vor intoarce, descoperirea unor fapte sau secrete dureroase.

GRIPA: incapacitatea de a te face inteles, indispozitie, pierderea interesului, crearea unei imagini proaste prin neimplicare, piedici. Blocaje, ganduri negative, exprimare greoaie, oboseala psihica, dorinta de a fi ingrijit si de a primi afectiune.

NORI (negri, grei, grosi, opaci, de praf, de ceata, de ): deprimare, pesimism, teama, apasare, griji, confuzie, deruta, incapacitatea de a intelege o situatie, nevoie de claritate, nesiguranta, anxietate, stres.

OCHI (negri sau caprui): mister, ascunzisuri, secrete, aspecte necunoscute, intimitate.

OCHI (negri): mister si profunzime.

PAR (negricios): desfrau.

ZBOR (fara griji si fara teama): multumire, perioada buna a vietii, optimism, capacitatea de a te lasa in voia sortii, cu incredere absoluta in viitor.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole