Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
ARAGAZ: sprijin din partea prietenilor pentru realizarea unor proiecte actuale si necesare evolutiei personale; eforturi pentru intretinerea relatiilor existente. Vrei sa iti pui amprenta in modul de gandire al prietenilor tai, inventivitate si capacitate de organizare.

GAZ (miros): erori ce ar putea crea necazuri; atentie sporita asupra actiunilor proprii sau ale altora, pentru a nu se strecura vreo greseala; actiuni riscante.

GAZDA: ajutor venit din exterior, delasare, carente afective.

GAZON: citesti destul dar nu meditezi sufiecient, acumulezi informatii dar nu le analizezi destul, faci ordine in viata altora fara a face ordine intai de toate in viata ta.

MAGAZIN: element de context pentru propria viata sociala, relatii importante, cunostinte influente, extinderea relatiilor, sociabilitate, mediu social bogat, contact cu public divers, varietate de situatii. Oportunitate de a-ti intemeia o afacere, lipsuri financiare, nevoi nesatisfacute, stare de nemultumire.

MASCA (de gaze): teama de barfe, fuga de cuvinte rele, dorinta de detasare de rautatea lumii, sufocare de problemele altora.

RAFT (de magazin): vei avea succes in afaceri.
Cărți interesante

Cum să cunoști și să lucrezi cu ghizii spirituali

Ted Andrews

Căutare VIP

Reclamă

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Vacanță

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!

Quiz

Cum se numește personajul din film?