Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A GATI: grija pentru cei din jurul tau, lipsa de idei, maturizare si independenta.

AGATAT (de ceva): blocaj de comunicare pe plan profesional; schimbari in propriul mediu; se cere controlarea mai atenta a modului de gandire; situatie neplacuta, nesigura, dar provizorie.

BOGAT: ambitii mari, idealuri marete, sperante de evolutie si dezvoltare. Boala, excese, dorinta de abundenta. Mesajul este cauta inauntru abundenta pe care o cauti afara.

BOGATIE : boala. Obstacol.

CANAL (de navigatie): exprimare usoara a sentimentelor; inaintarea planurilor personale printr-o buna adaptare; libertate de expresie.

CAPCANA (o vezi pregatita): pericole iminente; asumarea unor riscuri.

CARNE (fiarta, fripta, gatita): situatie fara scapare, cauza pierduta.

COLIER (in jurul gatului): legaturi de suflet, relatie ce are toate sansele sa evolueze intr-un sens pozitiv, legatura de afectiune fata de parinti.

CRUCE (tinuta in mana sau la gat): nevoie de ajutor sau de aparare, suferinta, obligatii ce trebuie indeplinite

CUIE (de agatat):

CURGATOR:

DELEGATIE (pleci): dorinta de a fugi de o responsabilitate, dorinta de a evada dintr-o posibila relatie si te a-ti concentra intreaga atentie asupra profesiei.

GAT: element de context ce vizeaza persoane de legatura, orice intermediere, sprijin, relatie din partea altora. Esti deschis catre socializare si comuniarea cu ceilalti dar si foarte vulnerabil emotional si fizic, legatura sufleteasca.

GAT (tai sau vezi taindu-se): intristare sau moarte.

IMBOGATIRE : cei din jururl tau te vor aprecia.

LEGATURA (esti legat): suparare, necaz.

LEGATURA (cu cineva): cearta.

MANA (rupta, ranita, legata, cu catuse): lipsa de mijloace, piedici in desfasurarea unei actiuni, incapacitatea de a face ceva, pasivitate, repaus impus de factori externi, frustrari, constrangeri.

NOD (legatura): nevoie de siguranta, de protectie, de incurajare, de sprijin, de colaborare, de atasament, de fidelitate.

OPERATIE (estetica sau legata de orice parte a pielii): schimbarea propriei imagini, inclusiv schimbare de aspect exterior; schimbarea felului in care te percep ceilalti, nevoia de a-i face pe ceilalti sa te priveasca altfel, reabilitarea propriei imagini.

STINGATOR : amagire.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole