Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








APRINDE (focul): noua initiativa de proportii; proiect nou; noua relatie sentimentala; indragostire; declaratie de dragoste; nevoie de afectivitate; posesivitate, gelozie. Vrei sa provoci anumite sentimente in cei din jurul tau, emani afectivitate, relatie sufleteasca pasionala, gelozie si posibila infidelitate.

ARDERE (cu foc mocnit): e semn rau, de intristare si necaz.

ARDERE (cu foc linistit si constant): pentru cei saraci e semn de noroc, pentru cei bogati e semn de eforturi zadarnice.

CAMERA (plina, dar da senzatia de sufocare): extenuare, oboseala, nevoia de a lua o pauza.

CAMIN (de foc): caldura, romantism, siguranta, idila, aventura.

CASTANE (in foc): vei avea succes in afaceri.

CUPTOR (incins, cu foc aprins): evolutie rapida, mare entuziasm si pasiune, transformari bruste, initiativa, actiune, creativitate, abundenta de idei, originalitate, aglomeratie de evenimente; dragoste pasionala; dorinta de a uita, de a arunca amintiri vechi, chinuitoare. Vei afla o noutate placuta.

FOC (ce nu se aprinde): piedici in relatiile sentimentale; uitare; sentimente ce palesc.

FOC (il vezi): energie, incredere, speranta, actiune, initiativa, curaj. Pofte neimplinite.

FOC (mistuitor sau puternic): purificare, nevoie de schimbare; transformare; dar si pericol, pasiune distrugatoare; entuziasm exagerat.

FOC (de lampa):

FOC (de lumanare):

FOC (mic sau palpaind slab): sanatate subreda, lipsa mijloacelor de a pune un proiect in practica, lipsa de elan sau de chef, plictiseala, rutina, lipsa curajului de a actiona.

FOC (te arde): exces de zel care iti poate crea probleme; nevoie de cumpatare, de micsorare a ritmului si de reducere a entuziasmului. Ghinion.

FOC (in camin sau in soba): pace, calm, liniste sufleteasca, multumire, perioada relaxanta, lipsa de griji, protectie.

FOC (pe care il atati): nevoia de a pune mai mult suflet in ceea ce faci, nevoie de implicare totala, nevoia unui stimulent sau a unei incurajari, nevoia de a mari ritmul sau de a aduce o schimbare in activitatea ta.

FOC:

FOC (il aprinzi): te asteapta o noua iubire fericita. Te asteapta vremuri ce te vor solicita foarte mult, vei pierde timp in procese, vei pierde in dragoste, vei avea certuri cu prietenii.

FOC (il stingi): vei scapa de ceva neplacut.

FOC (mare): vei avea parte de mariri.

FOC (mocnit): intristare si ingrijorare.

FOC (luminos): bucurie si placere.

FOCA: vulnerabilitate, capacitatea de a te descurca singur dar si nevoia de a fi aprecat, respectat, nevoia de afectiune.

FUM (se ridica de la foc): urmari vizibile ale unei actiuni mai vechi, barfe, vorbe, jigniri.

IBRIC (clocoteste pe foc): te vei imbolnavi.

JAR (de la foc): traume ale trecutului peste care constiinta iti spune ca trebuie sa treci, semn de renuntare si de primejdie.

RANA (de arma de foc): problemele stringente sunt legate de iubire.

SUFOCAT : boala incurabila.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole