Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A LUA APA (din fantana): reusita insemnata in afaceri.

CUMPANA (de fantana): indecizie, nevoia de a cantari bine o situatie inainte de a lua o hotarare; nevoia de a ajunge la un echilibru. E semn rau de nefericire si moarte.

FANTANA (arteziana): imagine buna in relatie cu sexul opus, atractie sexuala, magnetism, libertate deplina a emotiilor si sentimentelor, independenta; exprimare libera a sentimentelor, lipsa oricaror constrangeri in plan emotional; liniste, relaxare. Romantism, bucurie, libertate, extrovertire, energie sexuala, explozie de sentimente.

FANTANA (adanca si curata): mari resurse afective, dar greu de scos la iveala; timiditate, incapacitatea de ati exprima liber sentimentele.

FANTANA (murdara sau tulbure): sentimentul ca nu esti inteles in plan sentimental; incapacitatea de ati exprima emotiile; parere proasta despre sine; complexe, handicap, sentimentul ca nu ai nici o valoare in fata sexului opus.

FANTANA: cautarea propriei identitati, reflectarea a ceea e esti, drum lung catre un obiectiv propus, atractie magnetica fata de cineva. Succes de proportii in ceva important.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole