Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A LUA APA (din fantana): reusita insemnata in afaceri.

CUMPANA (de fantana): indecizie, nevoia de a cantari bine o situatie inainte de a lua o hotarare; nevoia de a ajunge la un echilibru. E semn rau de nefericire si moarte.

FANTANA (arteziana): imagine buna in relatie cu sexul opus, atractie sexuala, magnetism, libertate deplina a emotiilor si sentimentelor, independenta; exprimare libera a sentimentelor, lipsa oricaror constrangeri in plan emotional; liniste, relaxare. Romantism, bucurie, libertate, extrovertire, energie sexuala, explozie de sentimente.

FANTANA (adanca si curata): mari resurse afective, dar greu de scos la iveala; timiditate, incapacitatea de ati exprima liber sentimentele.

FANTANA (murdara sau tulbure): sentimentul ca nu esti inteles in plan sentimental; incapacitatea de ati exprima emotiile; parere proasta despre sine; complexe, handicap, sentimentul ca nu ai nici o valoare in fata sexului opus.

FANTANA: cautarea propriei identitati, reflectarea a ceea e esti, drum lung catre un obiectiv propus, atractie magnetica fata de cineva. Succes de proportii in ceva important.
Cărți interesante

Expansiunea conștiinței

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


La munte

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!