Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MIROSI (ceva de la distanta sau de aproape): presimtiri, suspiciuni, nevoie de analiza, prudenta inainte de a actiona, acumularea tuturor informatiilor necesare inainte de a te implica intr-o anumita situatie.

A VEDEA (ceva la mare distanta): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat, la care esti doar simplu spectator.

DISTANTA (ramasa intre tine si alte elemente): asteptare, rabdare, final iminent, apropierea de un rezultat concret; asigurare in caz de pericol, protectie, pastrarea controlului.

DISTANTA (pana sa ajungi undeva): elemente de context ce vizeaza viitorul, situatii in desfasurare, dar car nu au ajuns la un final.

MAMA (in realitate mama e rece si distanta): lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole