Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A MIROSI (ceva de la distanta sau de aproape): presimtiri, suspiciuni, nevoie de analiza, prudenta inainte de a actiona, acumularea tuturor informatiilor necesare inainte de a te implica intr-o anumita situatie.

A VEDEA (ceva la mare distanta): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat, la care esti doar simplu spectator.

DISTANTA (ramasa intre tine si alte elemente): asteptare, rabdare, final iminent, apropierea de un rezultat concret; asigurare in caz de pericol, protectie, pastrarea controlului.

DISTANTA (pana sa ajungi undeva): elemente de context ce vizeaza viitorul, situatii in desfasurare, dar car nu au ajuns la un final.

MAMA (in realitate mama e rece si distanta): lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale.
Cărți interesante

Cum să te vindeci prin culoare

Ted Andrews

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Au mai rămas

Zile
Ore
Min
Sec


Până vine Moș Crăciun!

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!