Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








DINTI (urati, stricati, cazuti, murdari, rupti): riscul de a-ti strica imaginea personala, reputatie stirbita, teama de a face impresie proasta intr-o situatie importanta, timiditate, neimplicare, retragere de teama de a nu fi la nivelul asteptarilor altora; neincredere in fortele proprii; teama de a-ti exprima parerile. Iti lipseste valorizarea de sine, esti delasator, suferinta cuiva drag, lenevie, boala, dispretul altora.

DINTI (frumosi, albi, curati): incredere de sine, initiativa, curajul de a iesi in fata, parere buna si respect de sine, autocontrol, comunicare eficienta cu cei din jur, curajul propriilor pareri. Frumusete interioara, respect de sine, pretuire de sine, sinceritate, grija pentru propria imagine.

DINTI (pusi, falsi, dantura artificiala): amagire, aparente inselatoare, minciuna, parere falsa. Falsitate, ipocrizie.

DINTI (de animal):

DINTI (care cad): decesul unor persoane sau a unor sisteme sociale si politice. Asteapta-te la nenorociri sau boala.

DINTI (sanatosi): noroc, fericire in viata.

DINTI (scurti): te vei intilni cu prieteni buni.

DINTI (lungi): te vei intrista.

DINTI (care ii pui): intristare si nefericire.

DINTI (iti cad dinti albi): sanatate.

DINTI (stricati si cariati): te vei intalni cu amici de chefuri.

DURERE (de dinti): vei fi amestecat in afaceri dubioase.

GURA (fara dinti): exprimare greoaie, idei in care crezi dar pe care nu reusesti sa le exprimi si nu reusesti sa gasesti aderenti, boala si prea multe ganduri rele despre altii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole