Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
CIOCAN (te lovesti peste degete): teama de a gresi, piedici din cauza complexelor sau temerilor ascunse; descurajare, frica de a continua; avertisment cu privire la unele greseli personale sau la directia de evolutie a unei situatii.

DEGETE: element de context ce vizeaza activitatea personala. Capacitatea de a realiza ceva singur, aratarea unei directii, castiguri banesti.

DEGETE (mai putine degete la o mana sau degete rupte sau t): fragilitate, sensibilitate, lipsa mijloacelor de a dobandi niste rezultate concrete; neindemanare, stangacie.

DEGETE (mai multe degete la o mana): entuziasm, exces de zel, munca suplimentara in ceea ce faci, indemanare, pricepere. Vei cistiga in afaceri.

DEGETE (prinse un usa): piedici, esecuri, greseli, efort inutil.

DEGETE (scurte sau groase): lipsa de indemanare, stangacie, munca in zadar, lipsa cunostintelor necesare in activitatea de zi cu zi.

DEGETE (lungi sau subtiri): indemanare, pricepere, munca folositoare, efort sustinut, dibacie, munitiozitate, atentie la detaliu.

DEGETE (rupte): iluzii si sperante desarte, neputinta si greseli ce cu greu pot fi iertate, pierderea unor prieteni dragi, atentie la sanatate si la posibilele boli.

DEGETE (lipsesc): familia ta va spori; daca te dor, e semn rau, de boala sau nenorocire; daca ai mai multe la o mina, e semn bun, vei cistiga in afaceri

DEGETE (te dor): boala sau nenorocire.
Cărți interesante

Atacurile energetice privite din perspectiva sufletului

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Au mai rămas

Zile
Ore
Min
Sec


Până vine Moș Crăciun!

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!