Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








DECOR: ce simti in acel moment, care sunt conceptiile si perceptiile tale despre tine si despre ceea ce traiesti, incercarea de a depasi iluzia si de a vedea realitatea asa cum este ea, nealterata si pura.

DECORATIE: apreciere si respect, dorinta de a fi in centrul atentiei, visul de a fi apreciat chiar daca pentru asta vei sacrifica ceva.

DECORATIE (primesti): vei avea parte de multa munca, bucurii, onoruri.

OGLINDA (ca element de decor): atrage atentia asupra modului in care te vezi pe tine insuti, ca o anumita parere personala ar putea fi deformata fata de realitate, se cere analiza profunda asupra propriei persoane.

RUCSAC (nu e purtat in spate, face parte din decor): urmeaza o perioada dificila a vietii tale, te asteapta greutati.

VULCAN (stins sau doar ca element de decor): impotenta, viata sexuala sub asteptari, lipsa de energie, slabiciune, nu lasi o impresie buna in domenii in care ar trebui sa fii mai implicat, nevoia de a te ambitiona mai mult, pasivitate, lene, dezinteres.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole