Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








DANS: cooperare, respectarea unor reguli impuse de altii pentru a ajunge la realizarea scopurilor propuse. Prieteni noi, veselie. E semn rau, de suferinta si lacrimi.

DANS (de unul singur): lipsa de griji; perioada fara probleme, nevoie de relaxare, dorinta de independenta, de exprimare libera a sentimentelor; libertate sexuala sau sentimentala.

DANS (in doi): dependenta totala de partener; dorinta de a depinde de celalalt; lipsa autoritatii si a libertatii personale; supunere, umilinta in fata altuia mai puternic; nevoia de a fi condus, ghidat, sfatuit.

DANS (in grup): participare, implicare, nevoia de a face parte dintr-o colectivitate; dorinta de integrare, dar pastrand independenta.

DANS (ansamblu): nevoia de a fi instruit, dorinta de a ajunge la perfectiune.

DANS (ritmat): nevoie de actiune, de implicare totala, fuga de rutina si plictiseala.

DANS (popular, hora, sarba): libertate deplina de miscare si exprimare, fara a mai tine cont de restrictii si reguli; independenta, rupere de orice tipar.

DANS (erotic): dorinte, nevoie de afectiune si apropiere fizica.

DANS (clasic, menuet, cadril): educatie rigida care isi limiteaza libertatea emotionala; incapacitatea de a te elibera de complexe sau restrictii impuse de societate.

DANS (tango): senzualitate, dorinte aprinse, dragoste infocata, pasiune.

DANS (la discoteca): libertate, dorinta de rupere a oricaror limite sau interdictii, eliberare sexuala, lipsa de griji.

DANS (altii danseaza): gelozie, invidie, vezi calitatile si reusitele altora in loc sa incerci sa le vezi pe ale tale.

NUNTA (cu muzica si dans): armonie, intelegere, echilibru intre mai multe planuri al propriei vieti, buna comunicare cu ceilalti.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole