Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ACOPERIS (ascutit si inalt): neplaceri si dezamagire.

ASCUTIT: initiativa, esti gata de atac, pregatit sa-ti aperi interesele de unul singur; incurajare; noi puteri; vigoare; curaj, cinism, tupeu, indrazneala, risc. Esti pregatit sa infrunti pe oricine, capacitatea profesionala de a evolua pe post foarte rapid, indrazneala si foarte mult curaj, tupeu nebanuit.

ASCUTITOARE:

CREION (ascutit sau pe care il ascuti): dorinta de a da nastere unor priecte deosebite; inspiratie; lucru in desfasurtare la unele proiecte personale; dorinta de a te apuca de lucru.

CUTIT: pericol, amenintare, teama de a actiona de frica esecului; agresivitate, impulsivitate, mare forta fizica; energie, ganduri negative. Teama, fire de razboinic, esti razbunator si ti-e teama sa nu fii defavorizat intr-un proces, pierderi materiale, agresivitate si actiuni venite din impuls ce iti vor aduce numeroase deservicii. Ghinion, incredere inselata.

RANA (de cutit): problemele stringente sunt legate de traiul de zi cu zi sau de munca.

VOCE (ridicata, ascutita, inalta, pitigaiata): atrage atentia asupra unor aspecte urgente in viata ta.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole